Reklama

Reklama

Porcelain Rising

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2013, 6 min

Režie:

Rachel Tatham

Obsahy(1)

Hrozivá panenka v noci ožívá, aby zabila mladou dívku, protože potřebuje její tělo k znovuzrození. (Mysteri699)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názory, že tento krátkometrážní snímek má místy skutečně zajímavou atmosféru, ale jako celek moc dobře nefunguje. A to i přesto že trvá snad necelých pět minut (zbytek jsou závěrečné titulky). Přitom stačilo přidat více napětí, soustředit se převážně na to, co se odehrává v dívčím pokoji a hlavně tu dost úřadoval nejrušivější faktor, který z duše nesnáším a tím je střih (který vždy utne nejzajímavější momenty). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zhanobuje to nevýrazné režijné vedenie a až príliš amatérske herecké výkony ( aj keď viem, že to neboli profíci ). Potenciál premárnený. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma vyslovene nahnevalo. V prvých štyroch minútach to malo neuveriteľnú atmosféru. Insane zvuky bábiky ma doslova desili. Vynikajúca produkcia, jednoducho všetko pasovalo do seba. Preto som sa na konci nemilo prekvapil že tu je totálna absencia príbehu, respektíve záverečného WTF, ktorý v týchto krátkometrážnych snímkach prevláda. Veľa krát som sa pri týchto filmoch stretol s vynikajúcou zápletkou ale slabým spracovaním, no je rarita natrafiť na skvelé spracovanie ale nanič rozuzlenie. ()

Reklama

Reklama