Reklama

Reklama

Goddess of Love

  • USA Mania (neoficiální název) (více)

Pociťte jak moc dokáže bolet zlomené srdce. Vkročte do víru šílenství, kde se psychicky nestabilní striptérka ocitne zlomena a odkopnuta svou životní láskou a v myšlence, že má její milovaný poměr s jinou ženou, rozpoutá svůj vlastní sestup na temnou stranu psychosexuální nepříčetnosti. (FAITH.BABE)

Recenze (22)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nicholas Winding Refn a Ana Lily Amirpour si horlivě telefonují, že jim jakýsi neznámý Jon Knautz fušuje do "árt" hororu. Jaká to troufalost. Víc erotiky než hororu. Víc ženského náhledu. A hodně moc Alexis Kendra. Spermoňové, máte-li patřičné charisma, můžete okouzlit kdejakou poběhlici, která si pak s vámi vyřídí účty, až ji odvrhnete. Atraktivní striptérka Venus sice může mít na vagině deset chlápků najednou, kdoví proč ji nenechá klidnou fotograf, který nehodlá v jejich započatém vztahu pokračovat. Zhrzená Venus za jeho chladným chováním vidí jinou ženu, její mysl ovládne paranoia a zhoršené rozeznávání reality od bludů. Na filmu je znát, že společný scénář, který představitelka hlavní role uklohnila s režisérem, psala z větší části ženská ruka. Zpočátku je film nabitý erotikou a sexuálností, což provází v podstatě celý děj. Hororových scén je pomálu, drastických scén je jen zlomek, přesto je film působivý, hrdinka šílená, celé stylem hozené do artových vod. Je to vlastně příkladná studie ženství, ženských reakcí, ženské žárlivosti. O důvod víc, aby režiséři si všimli skrytého talentu Alexis Kendra, která to dala přesvědčivě. Originální atmosféra se line celým filmem. Režisér věděl, jakou exkluzivní ženu má před kamerou, tak ji tlačil do explicitnosti. No, postupně trochu ubral, herečka bude ale mít co dělat, aby to v budoucnu překonala jinou rolí, jedině snad rolí v pornu, jinak nemá šanci. Vznikl nezávislý filmeček, který určitě nebude vyhovovat každému. Na to je až příliš specifický. Mě zaujal, závěrečná pointa, jak to celé bylo, byla dobrá. A celé to bylo takové odlišné a zvláštní. Taková nevšední změna v hororově laděném filmu. 10/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Never date a man you meet at the fucking club!“ Venuše Mélská ze stripbaru má problémy s alkoholem, lehkými drogami, vkusem při vybavování bytu i chorobnou žárlivostí a přesně v polovině vás nejspíš napadne, že i s něčím jiným. Nic moc mind, trochu fuck, co se vzdalováním od reality vzdaloval i působivosti a to je u tohoto druhu filmu docela problém.. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězda, je za úžasnou, sexy Alexis Kendra a je to jedna z nejhezčích hereček, co jsem za poslední dobu v tomto žánru viděl, ač jsem tedy čekal nějakou řezničinu, jedná se o lehce erotickou psychárnu, což je celkem škoda, protože mám rád tyhle odvážné filmy a ve spojení s Gore bych tu pálil plný počet. Závěr dost překvapil a dočkal jsem se přeci jen i nějaké té vraždy. Girl House byl lepší, ale prostě Alexis Kendra, áách. (160. hodnocení) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Popravde, čakal som snímok, ktorý sa so svojimi postavami po psychologickej stránke trochu viac vyhrá a samozrejme očakával som omnoho väčšiu dusnotu a psychoteror obete od po uši zaláskovanej erotomanky. V tomto smere sa mi dostala povrchnosť a pár náznakov. Páčilo sa mi však ako z toho nakoniec príbeh vykľučkoval a že sa scenár s rozuzlením vyhral. Celkom fajn tie halucinácie hlavnej hrdinky v konfrontácii s realitou na záver dostali svoj zmysel. A okrem toho je tu ešte jeden prízemný dôvod lepšieho hodnotenia - Alexis Kendra je skutočne nádherná žena, príjemne sa na ňu pozeralo. 55/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vyhulená magorka si nabrnkne magora, což nemůže zákonitě dobře dopadnout. Artově pomalé, jen mírně snové, lehounce erotické, malinko krvavé. Od všeho jen štipec.... Občas hezké obrázky, občas sotva znatelný nádech hororu (tudíž horor jako žánr vypouštím). Žárlivost je sviňa. Pro mne nejslabší Knautzův film. Třetí hvězda je za konec (sice jsem čekal vanu plnou krve, ale tohle rovněž šlo). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama