Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka šiestich vnadných kaderníčok z Brooklynu sa rozhodla vypadnúť na víkend z mesta a spraviť si neviazanú dievčenskú párty. Ich cieľom je atraktívne Jersey Shore. Chybička sa však pritrafila a ubytovanie im spred nosa vytrhla skupinka iných zábavychtivých dievčat. Našťastie, strýko jednej z nich má neďaleko, v oblasti Pine Barrens, postavené prepychové sídlo s prekrásnym bazénom, ktoré je momentálne prázdne, a tak sa baby rozhodnú ubytovať v ňom. Keď sa im podarí v nočnom klube zbaliť päticu mládencov, vyzerá to na parádnu párty. Netušia však, že v ich blízkosti striehne na svoju príležitosť krvilačný vrah. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla paráda!! Půl filmu sem se válel smíchy !! Co tam ty vykozený štětky a nasvalení týpci předváděly ... testosteron pomalu kapal z obrazovky, vtípky super, i když tradičně buranský, ale od půlky to byl tak nečekanej masakr, že jsem se musel smát ještě víc !! KRV, KRV Miloš !!! Hekťáky krve !!! Uřezaný všechny co snad jde, kozy usekaný, tortura dvou týpků ve sklepě, řev, ječení a úžasná fresh stupidita, která fakt pobavila !! 3/5 a nedivím se, že dal někde 4* ... tohle se povedlo jako hororová oddychovka ... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty největší piče, které si dokáže vaše mysl představit (a že to bude mít kurva těžké), se vydají na výlet. A tam je někdo začne kosit. Naneštěstí hrozně pozdě. Tohle měl být patnáctiminutový kraťas. Minuta na představení těch pipin, minuta na Rona Jeremyho a třináct minut čtvrcení těch pizd. Tak by to stálo za to. Více než posledních 20 minut ten film prostě nemá žádný smysl a je neskutečné utrpení na to koukat. Možná je ale má chyba, že jsem se na "ten humor" nedokázal naladit. 1.5* ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Teenagerská MTV reality show "Jersey Shore" má v zahraničí zrejme tak silnú fanúšikovskú základňu, že už (okrem iného) vyprdla aj 2 spin-off horory – žraločí "Jersey Shore Shark Attack" a aktuálny párty slasher "Jersey Shore Massacre". Ten sleduje omladinu počas bežnej, letnej, víkendovej zábavy, kde sa však dostanú do hľadáčika neznámeho vraha. Aj keď ide iba o nenáročný a odľahčený teenagerský slasher, zdal sa mi blbý až príliš a bohužiaľ nie práve zámerne či uvedomelo. Jednoducho taká umelá, prvoplánová spatlanina, spoliehajúca sa na svoju reklamu a mladé osadenstvo. Nezvyknem bývať ku slasherom nejaký kritický, ale v tomto prípade nemám ďaleko k nižšiemu hodnoteniu, pretože je to vo viacerých úsekoch až otrava pozerať a v rámci úbohých možností to zachraňujú len prsnaté baby a niektoré vydarené on-screen vraždy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu lehce navnadí, ale vesměs to bylo jen o tom, jak se stádo extrémně vymaštěnejch krav baví s houfem excelentně tupejch debilů. Sice to občas nudilo, ale všichni byli tak kouzelně tupí, že to docela uteklo. No a pak v lesní chatce začal masakr, u kterého jsem se nadšeně plácal do kolen a vysmál se na pár dní dopředu. A samozřejmě potěšil Ron Jeremy. Guilty pleasure za 60%. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další slasher, který si dělá srandu sám ze sebe a ani se nesnaží být brán vážně a možná je to i dobře. Skupina holek, kde polovina z nich má umělé kozy a polovina zas držku si vyrazí užít víkend někde na samotu. Po nějaké době potkají ještě bandu nabušených týpků, kteří mají místo mozku gainer a vezmou je hezky k sobě. To je cca 50 minut filmu. Ano, film se rozjíždí docela dlouho, ale pak je to opravdu masakr. Bodycount je vysoký a ikdyž jsou mordy většinou cenzurované, pár z nich měli opravdu šťávu. Gore na takový film bylo velice podařené. Takže klasický slasher, kde jsou pěkné holky, pro některé i pěkní kluci a je to docela zábava. Taková jednohubka, která sice nijak neoslní, ale v rámci možností jde o dostačující snímek. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama