Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja bývalí členovia paramilitantných špeciálnych jednotiek sa vydávajú na cestu pomsty naprieč Bangkokom. Peter (Dustin Nguyen), ktorému zabijú dcéru. Pri pátraní za pravdou a odplatou nechávajú za sebou spúšť a množstvo mŕtvych tiel.
Film nakrútil začínajúci thajský režisér Wych Kaosayananda a objavia sa v ňom aj známi britskí herci špecializujúci sa na bojové umenia, Scott Adkins a Gary Daniels. (ywo666)

(více)

Recenze (28)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Ježkovi voči....Vidím plakát, říkám si OK, to vypadá slibně, vidím Wácovo hodnocení jako odpad, říkám si, vo co de...Zkouknu film ...a hle..tam snad měli ožralýho střihače ,který nějaký scény omylem vystříhal a nebo fakt nevím...Všichni se tváří jako frajeři, to ano, ale Scott je tam celkově asi pět minut a to ještě možná přeháním, příběh vypadá nadějně, ale strašně bije do očí jak to do sebe nezapadá. O závěrečným vyústění filmu snad ani nebudu mluvit a ta bitka hlavního hrdiny co chce pomstít dceru se Scottem je snad jedna z nejhorších co jsem za poslední roky viděl...No horko těžko to celkově vytlačim na 30% a dvě hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to skutočne bieda tento film. Nič originálne tu nie je a ani akcia nie je najlepšia. Občas je fajn, keď sa z Johnyho stane tvrďák, ktorý dokáže skutočne urobiť maximum pre to, aby pomstil svoju dcéru. Ale to nemení fakt, že ide o biedny film, ktorý absolútne neťaží z ničoho. Johnny mi strašne pripomína Briana Millsa skríženého s Johnom Wickom, no nemá z nich nič, čo by ťahalo film niekam. Lokalita je zaujímavá, nakoľko ma nenapadne film, ktorý sa odohrával v Thajsku alebo Vietname, no to je málo na to, aby som to výrazne pochválil. Celkovo sa na to pozrieť dalo, ale nemení to fakt, že tu máme zlý film. Ale po tom, čím som si už tohto roku prešiel, tak to bolo znesiteľné. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Ve vodě je nalezena mrtvá dívka a detektiv Peter (Sahajak Boonthanakit) jí identifikuje jako Angel. Kontaktuje otce, kterým je kamarád Johnny (Dustin Nguyen) a nabídne mu pomoc při hledání pachatele... Gary Daniels (Sammy) a Kane Kosugi (Kane) jsou naprosto nevyužití a dlouho se nezdrží. Scott Adkins (Steven) se ve filmu objevuje sporadicky a do děje nikterak zásadně nezasáhne. Člověk se tomu nemůže moc divit, protože Zero Tolerance (2015) je sestřih filmu Angels (2012), který byl promítán pouze ve Vietnamu. Adkins byl přidán, aby se mohlo na zahraniční trh a jeho jméno se objevilo v titulcích a na plakátě. Dějově neopodstatněný, choreograficky nezajímavý, souboj Nguyena s Adkinsem už asi nemol být natočen z větší blízkosti, protože pak by nebylo vidět vůbec nic. Nekompromisně brutální byla scéna, kdy samotný Nguyen vyčistí celý klub. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak za tohle by se snad styděl i Seagal s Lundgrenem dohromady. Čekal jsem, že film bude mít otřesné herce, špatně napsané dialogy i scénář, ale že to bude taková nuda s tak špatnou akcí a levným lookem jsem nedoufal ani v nejděsivější noční můře. Kaosyablablabla by si mohl podat ruce s Megatonem, oba dělají obdobně špatný střih, Adkins zde nepředvedl vůbec nic, přestřelky jak z 90. let kde postavy padají k zemi ještě dříve, než k nim doletí kulka... zlatý slow motion!! To je tvůrce opravdu tak drzý, aby s tímhle v roce 2015 přišel na trh ??? No nic jdu pustit něco z Koree, z tohodle sajrajtu se mi chce blejt.Nejslabší Adkinsonovka vůbec. Story 1/10, Atmosféra 1/10, Gore 3/10, Vizuál 3/10, Akce 3/10, Zábavnost 2/10.20% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Aj tie dve hviezdy sú len z milosti, pretože na to, akých fighterov do filmu dostali, tak to bola slabota. Gary Daniels už dávno nehrá ani len béčka, to je OK, aj keď je ho škoda, Scott Adkins kolíše medzi béčkami a céčkami, ale Kane Kosugi, syn slávneho Shô Kosugiho, ten je celkom iná trieda a predsa ho tu dostrihali, v podstate mu to pokazili. Škoda. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film bol najprv natočený pod názvom Angels a uvedený vo Vietname. Neskôr sa ale k nemu robilo množstvo dotáčok a celý dej sa prestrihal, čím vznikol nový film so súčasným názvom Zero Tolerance. (ywo666)
  • Scott Adkins (Steven) a Kane Kosugi (Kane) sa v pôvodnom filme Angels vôbec neobjavili. Všetky ich scény vznikli až dotáčkami. (ywo666)
  • Wych Kaosayananda sa v jednom rozhovore vyjadril, že pôvodná snímka Angels bola viac dráma. Vďaka rozsiahlym dotáčkam ju prerobili na svižný akčný film. (ywo666)

Reklama

Reklama