Reklama

Reklama

8/25/78

Krátkometrážní / Horor / Krimi
USA, 2012, 8 min

Obsahy(1)

Keď jablko nepadne ďaleko od stromu, alebo aký otec, taký...
Krátky film v štýle slasheru zo 70. rokov je nakrútený z perspektívy vrahov. (*CARNIFEX*)

Recenze (16)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mňa to pohltilo... Na svoje možnosti to bolo perfektné. 8 milimetrová kamera vyzerala realisticky. Takisto ako aj výzor protagonistov, ako by to bolo nakrútené v 70´s. Zo začiatku som čakal nejakú lakačku, ono to vo väčšine prípadov krátkometrážnych filmov aj býva a prestáva ma to baviť, no čo nastalo po úvode som vôbec nečakal. Zlo toho najhrubšieho zrna, peklo opäť vyhodilo na povrch svojich vyvrheľov ktorý sa opäť postarali o hnusný torture. Je to znepokojivé. Hlavne ten koniec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úplně jsem z toho cítil ten nádech sedmdesátek, který jakoby mě sám postavil za 8mm kameru a vtáhl do tohoto opravdu znepokojujícího found footage. Sice jde jen o amatérský kousek, ale Brandon Young odvedl pořádný kus práce. Ani není potřeba slov k tomu, co se odehrávalo před kamerou. Mě taky otec učil spoustu věcí, ale jak se mordují lidi to opravdu ne. Surové, realistické, okouzlující, odpuzující přesto téměř krutě dokonalé. Jasný důkaz toho, že „Co se v mládí naučíš…“. 70% ()

Reklama

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Milujem krátkometrážne počiny, ktoré sa neboja prejsť ďaaaaleko za hranice morálky a znesiteľnosti. Tento bol naozaj ďaleko. Veľmi sa mi páči prevedenie cez starú kameru, zábery teda pre mňa nie sú problém, príde mi to originálne. Myšlienka je rovnako fajn a pohľad zo strany vraha ma vždy fascinoval, pretože ukazuje ako normálne dokáže takýto človek fungovať (až na nevšednú záľubu). Palec hore za masku! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Netuším, co se zase hodnotícím stalo, ale tohle je prostě totálně debilní amatérská fraška, která na mě působila velmi nerealisticky. Hrozně se mi nelíbil ten blbý nápad se zvukem (cvakající kamera), který v mých uších rozhodně napětí ani nic jiného spojeného se strachem nevyvolal. Celková myšlenka, že vlastně tatínek učí vraždit malého haranta je docela fajn a orginální, ale posrat se z toho obdivem nehodlám. Oranžovou krev a další hovadiny by bylo snad lepší ani nezmiňovat. Troufnu si tvrdit, že něco takového bych po pár pivech dovedl s kamarády natočit taky. Ani nevěřím, že to bylo natočeno na 8mm kameru. Dokonce ani nevěřím, že to točil ten malý harant. Zařídit, aby to budilo patřičný starodávný dojem zvládne každý lepší mobil v živém čase. Popřípadně lze video patřičně upravit posléze některým z několika tisíc programů k podobným blbostem určených. Masky vrahounů jsou směšné. Na tomhle pokusu o film se mi upřímně nelíbilo zhola nic a udivuje mě, že si na csfd.cz získal tolik falešných fanoušků. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Velmi znepokojivě natočené retro, tohle mi připomnělo ty všecky staré 70s temné a amatérské explo/snuff/grind kousky, točené na 8mm kameru. Skvělá práce. ()

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Royi v Utahu. (rafix)
  • Celý film byl natočen s iPhonem 4S. (rafix)

Reklama

Reklama