Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typické ubohé čecháčkovství v praxi.Občas sem se sice usmál dobrému vtipu a hlavně jedině díky Novotnému to docela jde přežít, ale to věčné omlouvání nevěry, to, že je to všechno v pohodě, nic se neděje a šup zase zpátky k manželce a milujeme se k posrání, to mi už lezlo krkem ve všech těhle patlaninách, Románech pro muže i ženy, Pánech v naději a podobnejch mrdkách.Ještě byl docela dobrej Matásek, ta scéna v hospodě mi byla hned jasná i pointa, že všechno zděděj po tý babce.Proč český tvůrci natočí pár dobrých vtipů obalených v nesnetilně předvídatelné omáčce kolem navíc vyplněné morální hodnotou žumpy...chjo.45%. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nakonec náš souboj vyhrál =woody=, který na mou poznámku "zkus to, na ČSFD je červenej," manželovi i mně udělal pápá a odešel do Lucerny na kraťasy. V ohromném sálu, čekajícím zřejmě nápor lačnících fanoušků, jsem tak zůstal sám, zvědav co je po roce nového v české továrně. Z kategorie "je mi trapně" jsme se posunuli na úroveň "nudím se," což je, uznávám, o něco lepší, ale rozhodně bych doporučoval tři kila za rande investovat do něčeho smysluplnějšího. Stačí si jen trošku víc připlatit a o pár bloků dál můžete mít za jinou hodinovou službu daleko větší srandu. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Českou scénu zas tolik nesleduju, ale vím, že mezi všemi kamennými pyčovřeskami se dá najít i celkem důstojnější počiny. Brouk pytlík AKA Hodinový manžel je nepochybně spíš z toho lepšího ranku, ale úplná hitparáda to také není. Film poněkud na Troškův způsob líčí české maloměsto, vykrášlené a plné všemožných archetypů, kteří ale ne zcela napodobují běžné Čechy. Celkově se to jaksi odehrává v jakémsi růžovém bezčasí, kde živnostníci jsou bezstarostní kumpáni, veselé kopy bez zábran, jímž kšefty padají do klína - a zákazníci rovněž pohodoví prima lidi. Zavání to růžovou blbostí a lá Rosamunde Pilcher, nebo snad dokonce i kulisovou šaškárnou střihnutou seriálovou dramaturgií, takže se vám před očima míhají postavy z ulice v růžové zahradě se směšnými, nikdy nikým nepoznanými, problémy, a vy se smějete, jelikož nic jiného neznáte - nebo já nevím. Něco vtipné skutečně je a dlužno dodat, že za to mohou herci svými výkony, ale mnohdy to sjíždí i k mírné rozpačitosti. Když si ale vezmu, že to má být film o balících pro balíky, tak budiž. V tomto smyslu je to velmi podařené. Film neurazí ani náročné, když na to přijde. Cizímu neštěstí se dá smát pořád, co by ne. A když nad tím dál přemýšlím, je to vlastně pohádka pro dospělé. Lidi se půjdou bavit a snít. Kdo má v těhlech sračkách čumět na nějaké existenční drama, he? Zvedám na čtyři hvězdy. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Na české poměry velice vtipná komedie. Opravdu se nepamatuji, kdy jsem se takhle smál klidně i u nějakého filmu z americké nebo britské produkce. Nechápu tedy, co tu zas místní kritici řeší. Nebudu tomu srážet body jen protože je to české. Srandy kopec, ke konci žádné klišé, ke kterému to celou dobu směřovalo, ale naštěstí mile překvapilo. ... LFŠ ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná česká komedie, která je celkem nic moc, ale taky to není vysloveně průser. Přežil jsem nesympatickýho Davida Novotnýho, který celý film mrdá tělnatou Čvančarovou a miluje Norisovou, Bolek má prostatický problémy s Holubovou a Matásek je teplouš, což je taky docela zklamání. Jo a taky tam hraje obludná Simona Babčáková. Mihne se tam docela hodně známých hereckých tváří, což ale moc nestojí za zmínku. Lepším momentem je paní Divíšková a fandění Dukle a taky město Nymburk. A happy ending, který byl předvídatelný hned od prvních několika scén (za happy ending nepovažuju návrat k Norisový, to byl spíš shit ending). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Rok pred vydaním snímky vznikol v Česku podobný amatérsky film, s rovnakým názvom – Hodinový manžel (2013). (PATWIST)
  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)

Reklama

Reklama