Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Fr 

všechny recenze uživatele

„DOBRÝ DEN, HODINOVÝ MANŽEL. CO PRO VÁS MŮŽU UDĚLAT…“ /// Sebraný historky „hodinovejch pomocníků v domácnosti“, proložený tunama product placementu. Na jednoho chlapa by toho bylo pro film málo, takže tady jsou rovnou čtyři. Autor - možná proto, že dřív jsme nemohli, sází na píchání, kterýho je tady víc než jinýho děje (trochu kecám). Dál udivuje zvláštníma ženskejma charakterama (kromě voteklý Čvančorový, páč ….no nic.) a hloupou romantikou („Promiň, já jsem trapnej“ - to ty vole ste skoro všichni!). Překvapivě fajn je Matásek, zbytek je slátanina, která drží pohromadě sílou ostatních filmařskejch atributů. Takže paninko – film vynechte a volejte PRAVÝHO hodinovýho manžela. Třeba to bude sympaťák, se smyslem pro humor a ne jako tenhle šmudla! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vocením pár dobrejch rad (nejen vod kozatý Čvančarový). 2.) Za triko CSFD ve filmu bych vraždil! /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

evanka 

všechny recenze uživatele

Manželé, zjistěte, jaké to je, když se k vám opačné pohlaví chová jako k domácímu spotřebiči. David Novotný se dostane do finančních potíží a jeho parta kamarádů se mu rozhodne společně s dluhy pomoci zavedením služby Hodinový manžel. Ústřední postavou je David Novotný a hlavním příběhem je ,kromě snahy zachránit zadlužený bazén, krize Davidova manželství. Ostatní postavy jsou ve filmu jen okrajově a jejich charaktery nejsou moc propracované. Nenáročná česká komedie, která neurazí a místy pobaví. Příběh je sestaven jednoduše, žádné složité dialogy ani zápletky. Čekejte happy end ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kdyby se mě někdo ptal, jestli Hodinový Manžel stojí za vidění, řekl bych mu, že ano, ALE... to "ale" zahrnuje zvláštní nevyrovnanost filmu, který kombinuje velmi slušné herecké výkony a skutečně komické scénky s trapným rádobyhumorem, vulgaritou a lacinou soft kukajdou. Kdyby si pan Svoboda odpustil obří kostým penisu (ve scéně, kdy David Novotný říká v bance cosi o tom, že "to jako č**ák podepsal"), "vděčnou" scénku s požitím viagry a nemožností využít jejích účinků, naprosto ujetou postavu Simony Babčákové (která ovšem předvádí snad první přímo do filmu vecpaný product placement CSFD;)), úplně neopodstatněný zvrat a zakončení linky se Zuzanou Norisovou, atd., zůstaly by v podstatě jen samé lepší věci. Například linie s Ninou Divíškovou je výborná, a v podstatě díky ní se nějak inteligentně uzavře celý film. Faktem je ale i to, že způsob, jakým se tu zobrazují intimní mezilidské vztahy, je naprosto tristní, ale naštěstí jakž takž funguje humorná a dějová složka filmu, o technických kategoriích nemluvě, takže to je v podstatě srovnatelné se staršími filmy Marie Poledňákové, a nebudete u toho umírat jako u několika posledních filmů Marie Poledňákové;) 60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typické ubohé čecháčkovství v praxi.Občas sem se sice usmál dobrému vtipu a hlavně jedině díky Novotnému to docela jde přežít, ale to věčné omlouvání nevěry, to, že je to všechno v pohodě, nic se neděje a šup zase zpátky k manželce a milujeme se k posrání, to mi už lezlo krkem ve všech těhle patlaninách, Románech pro muže i ženy, Pánech v naději a podobnejch mrdkách.Ještě byl docela dobrej Matásek, ta scéna v hospodě mi byla hned jasná i pointa, že všechno zděděj po tý babce.Proč český tvůrci natočí pár dobrých vtipů obalených v nesnetilně předvídatelné omáčce kolem navíc vyplněné morální hodnotou žumpy...chjo.45%. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tenhle film tak zoufale potřebuje dramaturga, který by všechen ten nepořádek, náhody vydávané za děj a nedokonavé postavy dal do pořádku! Jinak ale docela dobrý, na to, že byl Tomáš Svoboda debutant si film na nic nehraje, je relativně vtipný a mužské postavy procházejí určitou sebereflexí, což v těchto "komediálních blbinkách" není tak úplně zvykem. 50%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)
  • Téměř celý film se natáčel v Nymburce. Natáčelo se také v Poděbradech a Nízkých Tatrách. (M.B)

Reklama

Reklama