Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

paascha 

všechny recenze uživatele

Česká scénáristická škola je zjevně v koncích. Pokus o vtipný film je de facto kravina ala kameňák, takže ty asi tři vtipy jsou zabaleny nesmyslnou vatou o bazénu a montérkách. Rámec laciného pornoflmu ze sedmdesátých let o nadržené Trudi, která se právě osprchovala, když u dveří nečekaně zazvoní opravář komínů Horst, pobaví už asi jen děti. Škoda Jediná pozitivní věc na celé té blbosti je stále krásnější Jitka Čvančarová ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na české poměry povedená komedie.Vtipnost jednotlivých epizod je sice nevyrovnaná,ale něketré hlášky opravdu hodně pobavili.Trošku překvapivě pak pánské osazení válcuje to dámské,které je snad až na Ninu Divíškovou docela upozaděno.Buď jak buď,už dlouho se mi nestalo,že bych se u české komedie několikrát zasmál nahlas...70% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Typický, český ... nudný. Opět silně nepovedená (výjimečně nikoliv blbá) česká komedie, která se tváří, jako něco úplně jiného než ve skutečnosti je. Žádná bláznivá jízda o manuálních střevech, kteří si hrají na kutily, ale nuda o několika postavách, kteří buď něco začínají, zachraňují, nebo zjišťují. A tak se nudně řeší manželská krize, nový vztah po xx letech i sexuální orientace a je to tááááková nuda. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Na české poměry velice vtipná komedie. Opravdu se nepamatuji, kdy jsem se takhle smál klidně i u nějakého filmu z americké nebo britské produkce. Nechápu tedy, co tu zas místní kritici řeší. Nebudu tomu srážet body jen protože je to české. Srandy kopec, ke konci žádné klišé, ke kterému to celou dobu směřovalo, ale naštěstí mile překvapilo. ... LFŠ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Keď sa s tým budete jebať, tak to dojebete." Přiznám se, že jsem od Hodinového manžela očekával o něco víc, než jen zavěšení lustru, trochu sexu a spravování lanovky. Rozhodně jsem chtěl víc humorných situací typu nástup Lachtanů do vody či hromadného fandění Dukle a rozhodně jsem chtěl méně slepičince. No nic, je to tak, jak to je a ve finále to vůbec není špatná zábava. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • Rok pred vydaním snímky vznikol v Česku podobný amatérsky film, s rovnakým názvom – Hodinový manžel (2013). (PATWIST)
  • Autobusová zastávka u restaurace UGregorů, kde se scházeli hlavní protagonisté filmu, byla pouze kulisa, ve skutečnosti zde autobusy nejezdí. (M.B)

Reklama

Reklama