Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Pan "režisér" by se měl raději opět věnovat dřevomodelařině, protože tohle opravdu nezvládl a dal vzniknout dalšímu z řad zbytečných filmů, které u nás za poslední roky vznikly. Nejvíce mě zarmoutilo, že jsem se nezasmál, neboť zkrátka nebylo čemu. Snímek na mě absolutně nepůsobil nějakým celistvým dojmem. Po 20 minutové nudě nazvané "úvod", která je vhodná vyloženě k prospání, následuje několik nahodilých scének, které postrádají také úplně vše. Jsou absolutně nezajímavé a plné monstrózně debilních dialogů, které musel zákonitě vytvořit absolutní retard, když zrovna dojížděl třetí lajnu seškrabané omítky. Z celého kvarteta hrdinů se mi nelíbil vůbec nikdo, přičemž Matásek a Latinák mě vyloženě srali, a to takovým způsobem, jako se tu u nás již dlouho žádným hercům nepodařilo. Takhle slušná komedie rozhodně vypadat nemá. V komedii by se mělo být čemu zasmát. V tomhle případě by ovšem člověk nenašel třeba jen nepatrný náznak humoru ani pod mikroskopem. Odpádek! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jsou tu milé i vtipné momenty, David Novotný navíc ve svojí "Jarda Kužel" poloze (Já jsem nepil... já se vožral jako PRASE!) nikdy nezklame. Měl jsem každopádně celou dobu pocit, že se dívám na dvacetiminutovou epizodu seriálu, kterou někdo bezradně natáhl na hodinu a půl. Fóry vesměs předvídatelné (závěrečná sekvence je ale paradoxně vtipná i přesto, že je jí vidět až do žaludku), příběh nijaká slepenice humorných situací a celek poněkud... zdechlý. Ne trapný, ne blbý - zkrátka jen sto minut nicoty, z níž občas vykoukne nadějný moment. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nebylo to uplně hloupé a chodit do kina podobných českých komedií každý rok 10, tak na ně občas s rodinkou zajdu. Moc sympatické ústřední obsazení a ve slabých chvílích to hodně tahal Novotný s Polívkou. Nevím proč všechny Kameňáky, Babovřesky nemohou mít tuto úroveň. Přitom to nebyla žádná extratřída, jenom mne uplně nebolely oči při sledování a neměl jsem chuť se okamžitě opít. Co bych tomu vytknul a co působilo neskutečně komicky a to ne v dobrém, je product placement. Já chápu, že ufinancovat u nás film není prdel a upřímně si cením víc člověka, co se snaží film zafinancovat ze soukromých zdrojů, ale šlo by to alespoň dělat nějak s grácií nebo trochu taktně. Jako internetovou prodejnu nářadí a Albert bych ještě bral, ale tričko CSFD? TO hádám vymysleli až na place a celou linku s Tatralandií tam pravděpodobně připrcli až po skončení natáčení formou dotáček. Ale smál jsem se tomu. :-D Vcelku fajn a pozitivních 6/10 ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Povedená pohodová komedie s kultivovaným humorem. A navíc je to sympaticky přiznaná reklama (krom klasicky "nutné" vtíravé dávky product placementu) na mé rodné město, kde se téměř celý film odehrává a natáčel :) (viděl jsem: 2x) PS: Jasně, je to spíš jen na standardní tři hvězdy, ale jedna je navrch z výše zmíněného... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak jsme po delší době zavítali v naší vísce do kina. Předem jsme se podívali na hodnocení, což už samo o sobě nás nalákalo, neboť český film s hodnocením nad 50 % se stává jevem nevídaným. Přivítalo nás více než z poloviny zaplněné kino, což jsme již také dlouho neviděli. Navíc, jednalo se u nás již o čtvrtou reprízu. Film začal, hezky ubíhal a překvapivě rychle skončil. Dobře jsme se při něm bavili, protože po delší době byla u nás natočena komedie, kde se člověk baví, směje a nemusí se vyrovnávat se smrtí některé z důležitých postav (tedy skoro :-). Příběh byl sice trochu roztříštěný do jednotlivých gagů, ale o humor jde především, takže v tom jsme byli spokojení - trochu více, než hlavní hrdinové, pro něž byl závěr filmu maličko trpčí. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Cedule označující číslo silnice 7 ve vzdálenosti 20 km od Brna je nesmysl, protože tato silnice vede z Prahy na hraniční přechod Hora Sv. Šebestiána / Reitzenhain. (petrsv)
  • Rok pred vydaním snímky vznikol v Česku podobný amatérsky film, s rovnakým názvom – Hodinový manžel (2013). (PATWIST)

Reklama

Reklama