Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

Dementra 

všechny recenze uživatele

Moderní pojetí Shawovy My Fair Lady. Eliza je tu klasická holka dnešní internetové doby, královna instagramu, která klade důraz na to, jak se jeví internetovému publiku. Ve skutečnosti ale postrádá přátele a úroveň, se kterou jí má pomoci expert na marketing. Vtipná oddechovka, zatím 70%, snad to nespadne do klasické kýčovité romance. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Jakkoli se to mohlo zdát jako divácká selfievražda, zvlášť když v jednom slova jako facebook, selfie či instagram vyvolávají nevolnost a odpor, ten překvapivý tvůrčí postoj k podobným zvrhlostem by vlastně mohl slibovat i docela zajímavou podívanou.. Když však sitcom ten v důsledku chvályhodný motiv kříží s otřepaným pygmalionským, naděje na alespoň uspokojivou zábavu pomalu pohasíná.. Pilot navíc udivuje vyměšovacím humorem, a tak nezbývá než začít zvažovat zda má vůbec smysl dál tuhle My Fair Instabitch dál zkoumat.. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Tak nám to po první sezóně zařízli… nevadí, ve frontě čekají mraky dalších. Na druhou stranu je Selfie jeden z mála komediálních seriálů, které mě chytly hned po pilotu. Nebudu ani zastírat, že hlavním důvodem byla nejspíš superkost Karen Gillan a její zrzavá kštice, ale co se tématu a dávkování tu a tam střízlivého humoru týče, nebyli autoři zase tak daleko od zábavné trvalky. Tak snad příště. Chickenka: Komu říkáš teenager, babi? ;) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, tenhle seriál se mi do hledáčku dostal hlavně kvůli obsazení Karen Gillan, kterou jsem si zamiloval jako Amy v Doctorovi. Sociální sítě zpracovány a zakomponovány skvěle a já jsem se chytil. Musím říct, že se mi Selfie opravdu líbilo. Karen skvěle doplňoval John Cho coby Henry, jejich vzájemná chemie pro mě funguje a baví mě je sledovat. Celkově na mě nový projekt Emily Kapnek působí hodně povedeně. Feeling to má stejný jako její předchozí seriál Suburgatory a i znělka má podobně chytlavou melodii. Bohužel se však podobného úspěchu nedočká a zařadí se mezi ty příjemné seriály, které byly zrušeny moc brzy a to je to vážně škoda. Příběh Elizy a Henryho by mě bavilo sledovat dál. Příběh je i tak přesto vcelku pěkně zakončený a v závěru nabídne rekapitulaci nejlepších okamžiků seriálu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, u nějž mě trochu mrzí, že nenatočili ještě tu 2. sérii. I když je pravda, že takový konec je aspoň originální. Každopádně těžké rozhodování mezi 3-4*, ale vzhledem k tomu, že více než filmový fanda jsem seriálový maniak, tak dám ty 4*, protože to bylo zábavné a relativně svěží (ono co furt nového chcete natáčet?). P. S. Ty vole takovou aplikaci v telefonu by měl někdo vymyslet. Ano myslím tu na měření promile v krvi.... prostě dýchnu na telefon a je to :D ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama