Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (611)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Debilní a nechutná prasárna, přesně jak to mám rád. Na nic nemyslet a užít si hodinu a půl naprosto imbecilního, ale přesto geniálního humoru, kterej by normální člověk prostě nevymyslel. Hlaškující a parodující akční jízda, která by nebavila jen naprostýho suchara. Lámal jsem se smíchy od začátku až do konce. A že ta akce byla taky špičková. Kratší stopáž utekla jako voda a za čas si to musím prostě dát ještě jednou, protože to člověk napoprvé jen tak nezpracuje. Sacha odvedl skvělou práci, Mark Strong sekundoval svojí vážnou roli úplně na jedničku a potěšil Scott Adkins v roli "zbytečného" záporáka. Britové prostě umí a ta britská angličtina byla top. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zatímco u Diktátora jsem měl ze Sachy pocit, že cíl vzniku filmu jsou jen a pouze prachy, tady jsem ho neměl vůbec, tohle byla upřimná komedie v Sachově stylu, čili nechutnosti jdou do čela průvodu a humor, který by tě nenapad ani při pohledu na Ovčáčka. Překvapil mě Mark Strong, který dokázal, že vážně se rozhodně nebere a přistoupil na Sachův humor a jen díky tomu si užil sloní vystřík do ksichtu a další sexuální delikatasy. Film má malou stopáž, díky které prakticky nejsou k vidění hluchá místa, a jedou do tebe hlášky, nechutné, ale zábavné situace. Grimsby ti dá ulevit od těžkýho dne a pobaví, což je velmi kvalitná zábavná cenina, pro ty co nečekají od filmu řešení globálního oteplování. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

♫ Tenhle Baron je strašný prase, po Diktátorovi ho tu máme zase. Hovna, chcanky, mrdka, koule, najdeš tu všechno během chvilky pouhé. Dostaneš i obří sloní chuj, co ti zcáká ksicht - fujky fuj. Na svý si přijdou ale i ty, co milujou nadměrný obezity. Z prdele ční velká jáma a na hubě bílej flek, ale Sasha jde dál, nezastaví ho černej špek, natož ukrajinskej Ben Affleck. Jen ten režisér to prasí - je to strašný jelito, většina scén akčních pak stojí za hovno. Sasha je však jinej - obscénní, nechutnej a přesto vtipnej. A kdo jeho humor zná, ten Grimsbyho si s chutí dá. Takže nic pro mravokárce, inteligenty a dámičky, však se tu prdí i z kundičky. ♫ ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Baron Sacha Cohen je totální šílenec, který se s každým novým filmem snaží ukázat, že nemá žádné hranice. "Grimsby" je parádní nekorektní komedie, která na začátku zařadí tu nejvyšší rychlost a tu si drží až do závěrečných titulků. Scéna se slonem je totální úlet, který asi každý jenom tak nerozdýchá, ale mě to teda vehnalo slzy do očí jak sem se bavil. Největším kladem filmu je akce, která je tak zdařilá, že překonává akční scény i v leckterých akčních filmech. Svižná, brutální, drsná a neokoukaná, byť zběsile prostříhána má to drive i říz. Docela mě zarazilo obsazení Marka Stronga, protože já ho mám zařazeného jako seriózního herce, ale po tomto snímku to vše beru zpět. Už navždy to pro mě bude ten chlap ve sloní vagíně… /80%/ ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je to úplně stejné, jako nějaká růžovoknižní veledůležitost od Rosakundy Píčerové. Samá romantika a nivé pohledy, čistá příroda vůkol, ústřední hrdinka si k závěru obkročmo nasedne na bílého prince s nářadíčkem jak od koně a odcválá na něm zapadajícímu slunci vstříc. Akorát místo princezničky máme zářný příklad předměstské lůzy, fantastické exteriéry nahrazuje humor, jdoucí na dřeň jak leukémie u kostí a když už se mrdá, tak dvoumetrákové kusy rozličných barev. No ale jak píšu, jinak naprosto stejné..... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Ačkoliv komentátor zápasu při počáteční scéně na stadionu ke konci filmu řekne, že skóre zápasu Německo - Anglie je 1:1, lze si několikrát všimnout, že v některých záběrech odehrávajících se na stadionu, tabule ukazují skóre 0:0. (Athree)

Reklama

Reklama