Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již 10 let na zem nepadla ani kapka vody. Lidstvo je na pokraji vyhynutí. Skupiny přeživších jsou schopni zabíjet za životodárný nápoj. Ve vyprahlé poušti v údolí Oregonu o přežití bojuje 17letá Kendal, která vytrvale střeží poslední nevyschlou studnu. (LIVINGDEAD)

Recenze (22)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný vizuál a poměrně sympatická herečka se solidním projevem v hlavní roli. Jenže jinak to byla strašně strašná nuda. Přes hodinu to bylo o tom, že mají lidé žízeň. Občas se to režisér snažil nějak narušit, ale vzápětí se vrátil k žízni. To bylo ubíjející a měl jsem sto chutí to vypnout. V závěrečné půlhodině se ale přeci jenom začalo něco dít a film nabral celkem slušné tempo, objevil se nějaký ten krvavý cákanec a došlo i na boj s mačetami, ale to všechno přišlo příliš pozdě. Promrhaná příležitost. 30% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Well, well, that was boring ... Nezáživný post-apo thriller, ktorý síce nie je vyslovene amatérsky natočený, len je to ohromná nuda, kde sa nič nedeje, polovicu filmu sedí na zaprášenej verande a z letargie nevytrhne ani to minútové, kúsok krvavejšie finále. Omieľa to stokrát opotrebované situácie o boji postáv o vodu v stereotypnom prostredí nezáživnej púšte a chýba tomu čokoľvek čo by zaujalo. Celé to je natočené bez jedinej napätej, akokoľvek zaujímavej scény alebo nejakej atmosféry. Neviem prečo mal niekto potrebu, aby niečo podobné vôbec vzniklo. CELKOVO: 1* (2/10) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Otupný post-apo nezávislák o všetečnej sedemnástke, ktorá stráži raritnú funkčnú studňu a so všetkými dokáže vybabrať pomaly lepšie než Šialený Max. No, mne toto veru nesadlo. Ani jedna sympatická či zaujímavá postava, všetko viac-menej dávno i nedávno videné klišé, stereotypne pôsobiaci púštny vizuál a uspávajúci nádych, z ktorého ma nevytrhlo ani úsmevné Kill Bill finále pre teenagerov. Been there, seen that, fuck this. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Nápad sice už tisíckrát ohraný, ale to by rozhodně nevadilo. Největším záporem tohoto filmu je strašná nuda. Vleče se, neubíhá to a pořád dokola sledujeme jak hlavní hrdinka pobíhá z místa na místo a schovává se. Kdyby to byl 15 minutový kraťas, tak se nic nestalo. Za mě rozhodně nedoporučuji nikomu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zavádějící plakát. A to hodně. Ve skutečnosti je to taková variace na německé Hell. Sympatická hlavní hrdinka, dobrá režie i kamera, do poslední chvíle poměrně reálně působící děj soustředící se na survival prvek a interakci mezi postavami, občas je to zatraceně napínavé (skvělá hudba) a vzhledem k tématice i mírně vyčerpávající (při sledování jsem vděčně žužlal hrdlo lahve s minerálkou). Pro podobná komorní a na nic si nehrající postapa mám slabost a The Well jim rozhodně nedělá ostudu. Buď to a nebo jde můj filmovej vkus těžce do háje... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama