Reklama

Reklama

13. komnata - Série 9 (2013) (série)


13. komnata Daniela Hůlky (S09E37)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Na vrcholu slávy se střetl s psychickými problémy, které následovalo i fyzické onemocnění. Jak se s vážnými komplikacemi vyrovnal nejpopulárnější zpěvák devadesátých let minulého století? Daniel Hůlka byl v polovině devadesátých let na vrcholu tvůrčích sil. Původně studoval operní zpěv, ale po konkurzu do muzikálu Dracula, kde získal titulní roli, se stal hvězdou. Charismatický zpěvák tehdy v popularitě a ve výroční anketě Český slavík předčil i Karla Gotta. Jeho život byl hektický, plný koncertů, divadelních a jiných závazků. Se stresy z pracovního vytížení i rozpadu manželství začaly i psychické potíže a nepříjemné stavy. Po čase se s diagnózou exogenní deprese zpěvák dokázal sžít, ale s nesprávnou životosprávou a alkoholem přišly další zdravotní problémy, které ho přivedly na samotný pokraj smrti. Nakonec se naštěstí lékařům podařilo rozpoznat velmi pokročilý zánět slinivky břišní. Jak se s dlouhodobými zdravotními komplikacemi vyrovnal muž, jenž vždy aktivně překonával velké výzvy, vám přiblíží pořad 13. komnata. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (2)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hůka už je dnes sice mimo mé hudební zájmy, ale v době Drákuly a jeho vrcholné formy jsem ho bral. V dokumentu je upřímný a tím i dnes zajímavý. Rozhodně víc než pěvecky. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky za otevřenost...jen mě tak napadá opravdu by vztah s otcem tak ideální? Rebelem bývá člověk z důvodů že neměl prostor a respekt rodiny, u syna pak otce, a pokud byl otec pozitivní a veselý jak to jde dohromady s jeho rakovinou ? ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama