Reklama

Reklama

Inner Demons

Trailer

Obsahy(1)

Inner Demons sleduje tím ľudí z reality show v štýle americkej Intervention (od r. 2005), ktorí pri nakrúcaní epizódy o 16-ročnom dievčati, bývalej premiantke, bojujúcej so svojou závislosťou, zistia, že zrejme čelia niečomu oveľa horšiemu – posadnutosti diablom. Film je nahliadnutím do duše tohto dievčaťa a ukazuje tak tenkú hranicu medzi závislosťou, šialenstvom a skutočnou posadnutosťou. (Da_reba)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (22)

Da_reba 

všechny recenze uživatele

No jo no.... Možno keby ju nechali na drogách tak to skončí inak. V každom prípade polka filmu je v celku nuda až na pár dobrých scén (scéna so zrkadlom v kúpelni ma dostala), zaujímavé to je až pred koncom. K snímku "V zajatí demonov" sa to samozrejme nedá ani prirovnať ale aj tak celkom dobrý B-čkový horor. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že z toho sršel ten amatérismus na míle daleko, prostě takový horší béčko. Námět dokola omílanej, s tím, že to bylo v reality show a proto ty ff kamery. Navíc to mělo ukrutně dlouhej rozjezd a těch několik pár momentů, kdy to dokázalo vylekat, bylo prostě málo. Dokonce i to finále, který na poměry satanismu a vymítání bylo "obyčejný", tak úplnej konec překvapil. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na konci som sa pýtal prečo vlastne 2 hviezdy.. Už to viem, Steve jeho príchod a nečakaný kill brokovnicou, tak preto. Inak vlastne sledujeme dosť nudný, ničím nevýrazný príbeh o "možnom" posadnutí hlavnej hrdinky. Chválim nápad natočiť to ako dokument o drogovo závislej dievčine, bohužiaľ vďaka tomu väčšinu stopáže tvorí vata. Na niečo hororové dôjde len veľmi zriedkavo a aj to hlavne na konci. Ten to však veľmi z biedy nevytrhol. Postavy o ničom, teda až na hlavnú hrdinku. A to je ďalšia vec, ktorú chválim, pretože jej herecký výkon bol skvelý. U mňa teda za 2*. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad natočiť FF o dievčine závislej na drogách. Dievča zistí, že okrem problému s drogami má ešte jeden velký problém. Posadli ju zlé sily. Rodičia jej chcú pomôcť, a tak ju pošlú na liečenia ,zatial čo ju natáča filmový štáb. Jej stav sa ale stále zhoršuje a temné sily nad ňou prevezmú kontrolu. Pár slušných scén sa nájde. Pre mna osobne bol toto 100%-ný herecký výkon, pretože to, ako Leslie stvárnila tú závisláčku, bolo neuveritelné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Reality show o študentke, ktorá sa z dobrého dievčaťa stala nezvládateľnou závisláčkou sa zvrhne po tom, čo sa začne ukazovať, že môže byť posadnutá démonom. A keďže ide o horor, tak nebude veľkým spoilerom, že to samozrejme bude pravda, avšak dôsledky toho si divák ako-tak užije až vo finále. Za to aspoň tá jedna hviezda. Ináč je to bohužiaľ len ťažká, zdĺhavá a opozeraná „mockumentary“ nuda. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama