Reklama

Reklama

Fast & Furious: Supercharged

Recenze (22)

swamp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tyhle atrakce v Universal Studios v Hollywoodu mi přijdou tak ubohé, až je mi z toho zle. Co z toho, že během natáčení regulérního filmu známé postavy udělají i pár štěků pro tohle, když se jedná o ultimátní sračku... Tak hlavně že Amíci si z toho uchcávají. :P ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Tyhle atrakce by měli přestat hodnotit lidé, co na nich nebyli. Stojí plot za houby? Zajisté, ale o to tu nejde. Jakmile jste ve studiu, kde to s vámi houpe dopředu, dozadu, vítr vám cuchá vlasy, voda šplouchá do ksichtu i na ty 3D brýle, tak víte, že tohle je pořádné ukončení projížďky jednoho z nejikoničtějších studií! ()

Wewik odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle sem vůbec nepatří! Je to sice "natočený", ale jako atrakce. (Tím nemyslím, že to někdo natočil a dal na YT) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu souhlasit se swampem, mě to bavilo :-). I když pravda, není to ani zdaleka taková pecka jak Transformers: The Ride - 3D ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Bezvýznamná hovadina, která tady snad nemá ani co dělat, stejně jako všechny tyhle filmový atrakce. 5% Za obsazení :/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naživo v rychlosti by tahle studiová atrakce nemusela být marná. Z mobilu na youtube samozřejmě o svých "házecích" kvalitách nepřesvědčí, ovšem ani o nějaké filmové hodnotě. ()

Eratashi 

všechny recenze uživatele

Hustý :-DDD Akce pro fanoušky F&F a lá staň se přímým divákem. To muselo stát peněz :-D Samozřejmě nechybí ani typicky klišácké kecy, polonahé tančící děvy, 3D záběry, kdy se člověk zadusí z pálených pneumatik a jak jinak než Vin tvrďák skákající z metru okýnkem přímo za volant. Stojí se za to podívat, ať víme, o co tady bez Holywoodu přicházíme. Zkrátka GTA ve 3D ;.-) ()

Blowler

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kolik zdejších recenzentů na této atrakci skutečně bylo. Hodnotit 4D zážitek na základě amatérského záznamu na YouTube kanálu mi přijde trochu zcestné. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Mno, prvních sedm minut vykecávání je docela nuda, až jsem měl pocit, že herci možná do toho nedali sto procent, když věděli, že to není do filmu. Samotná jízda pak ale stojí za to a jen lituju toho, že hodnotím jen ze záznamu na Youtube. ()

Rastman 

všechny recenze uživatele

Jestli jste to viděli někde riplý na netu, tak vám uniká, o co jde. V první řadě musíte sedět v tom křesle, kde to s váma mlátí, lítá, otáčí se a různě kroutí, abyste pochopili, že je to prostě jednoúčelovka pro tuhle 3D atrakci. A je dobrá, lepší než Transformers (ale horší, než Simpsoni). ()

Reklama

Reklama