Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 1
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nádherná ukážka ako už tak dodrbaný seriál ešte viac dodrbať. Nové postavy o ničom. Herecké obsadenie to tiež nezachránilo. Hlavná zápletka znova prekombinovane debilná. Staré postavy sa len mihnú a skôr ma srali. Hlavne stará Petrelliová alebo Parkman. Bennet bez Claireinky nefunguje. Jedine Hiro ma trochu bavil, tak aspoň za neho jedna hviezda. 1/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po 5-ti letech se seriál vrací opět na NBC a to ve velkém stylu! Některé postavy se vrátily, jiné jsou zase nové. Všechno je vzhůru nohama. Lidé už o obdařených lidech (takzvaných EVOs) vědí a po velkém teroristickém útoku se skrývají. Někteří se je totiž snaží zabít nebo požít k vědeckým účelům. Hned od začátku sledujeme osudy několika hlavních postav. Nejvíc prostoru má asi Noah Bennet, který si nechal vymazat paměť. Další z hlavních linek je věnována mladému Tommymu, který dokáže nechat zmizet věci a lidi. Další příběh se zaměřuje na manželský pár Luka a Joanne Collinsových, kteří zabíjí vyvinuté lidi. Jiná linka je o dvou Japoncích, z nichž se Miko Otomo dokáže díky svému meči dostat do videohry. A poslední je o dívce jménem Malina, která dokáže ovládat elementy. Blíží se konec světa a Společnost Renautas má plán na jeho záchranu. Nakonec se věci zkomplikují a pravda vyjde na světlo. Svět je opravdu v nebezpečí a zachránit ho mohou jenom vyvinutí. Škoda trochu otevřeného finále... Líbil se mi návrat Hira Nakamury. :) "Zachraň roztleskávačku, zachráníš svět." ()

Reklama

baribal 

všechny recenze uživatele

Je brzo vyřknout trvalé hodnocení, ale forma se už hodnotit více méně dá. A je to bída. Je to stejně plitké jako poslední díly Heroes a jen to vypadá výrazně laciněji a RÁDOBY tajemněji. Divák prakticky nic neví a podle mého názoru to je jen proto, že tvůrci skrývají velké NIC, které bude odhaleno megatrapným finále. Doufám, že se alespoň v něčem pletu, ale už teď jsem nalomen přestat tento seriál na dobro, ačkoli jsem se na něj moc těšil. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Nelze hodnotit lépe...s původním seriálem a hlavně s první sérií se to vůbec nedá srovnat... Kde začít? Další záchrana světa? Absurdní... Absence původních hlavních hrdinů? (Hira nepočítám...ten s tím svým Yatta! mi lezl na nervy už tenkrát, takže díky alespoň za Matta) Nesympatické postavy...Dívka s katanou neumí ani běhat, ne jí ještě věřit bojové scény, Tommy vypadá jako nedomrlý skřet a ne hrdina...diky za postavy Z. Leviho nebo R. Kihlstedt, které měli nějaké charisma... Myslim, že bylo správné tohle zrušit a nepokračovat... ()

Script 

všechny recenze uživatele

Promiňte, ale upřímně koho baví sledovat projekty, kde vám povraždí vaše oblíbené hlavní představitele z původních filmů/seriálů? Mě tedy ne. Nejsem toho zastánce. Téměř nikdo tu z původní sestavy nepřežil. Je to jako kdybyste sledovali seriál navazující na Přátelé, ale nebylo by to o nich. Vaši oblíbenci by dostali jen kraťoučké kameo proto, aby mohli umřít pro hlavní postavy tohoto seriálu, které opravdu, ale opravdu nemusíte. Divím se, že jsem to dokoukal do konce. Dodnes nevím proč jsem tomu dal dvě hvězdy. Myslím, že si to zaslouží méně. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama