Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 2
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý návrat. Možno sa Tim Kring pokúšal o definitívne uzavretie Hrdinov, možno vopred plánoval zadné vrátka pre ďalšie pokračovanie, ale faktom je že neplánovaný koniec po štvrtej sérii bol dôstojnejšou rozlúčkou. Starých postáv je minimum a nesúrodá a neveľmi originálna zápletka s nimi občas narába až nedôstojne. Ani nové postavy často nevedia zaujať a jedinou istotou je tak nezlyhávajúci Jack Coleman. Zábleskov starých čias je skrátka príliš málo na to, aby som Reborn nepovažoval za sklamanie a celkovo zbytočný projekt. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Reborn trpí podobnými problémy jako původní Heroes. Dokud se děj zaměřuje na samotné postavy, trable se schopnostmi, jejich osobní život a pronásledování ze strany normálních lidí, je to skvělé a napínavé, ale jakmile se tam začnou cpát kecy o osudu, záchraně světa a začne se skákat v čase, už to stojí za pendrek. A to se bohužel stalo i Heroes Reborn, kteří se snaží být epičtí a cool, ale díky hodně levným trikům, často céčkovým hercům a slabému writingu působí, jak už tu bylo mnohokrát zmíněno, rozpačitě. Opět tu máme přehnané množství postav a opět velká část z nich je tam jakoby navíc. Celá zápletka s počítačovou hrou je hrozná a za vlasy přitažená (a to i na poměry Heroes). Na druhou stranu to ale není nijak výrazně natahované a ve 13 dílech divák dostane poměrně kompaktní děj, který má jak začátek, tak i uzavřený konec. Tvůrci si sice neodpustili menší cliffhanger pro případné pokračování, ale zásadní je, že ústřední dějová linie je uzavřená. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stále to baví ako pôvodný seriál. Ľudia s nadprirodzenými schopnosťami. Áno, zdá sa to ako obohraná téma. Nie však v tomto podaní. Nejedná sa o ďalšiu akčná jazdu. Vyniká tu viac napätie sprevádzané neočakávanými momentami. Počas každej časti sa nám pozvoľna odhaľuje minulosť aj skryté tajomstvá jednotlivých hrdinov. Vidíme ich ako sa postupne vyvíjajú, menia. Niektorí sa nechajú zviesť na scestie, bojujú so svojimi démonmi, zatiaľ čo iní nachádzajú sami seba, svoj osud. O tom sú Hrdinovia. Prinášajú nám pohľad na svet, kde by existovali ľudia so schopnosťami a čo všetko by mohlo prestať byť i obyčajnou fantáziou. Tento seriál ma veľmi bavil. Ľudia s nadprirodzenými schopnosťami, skvelé a napínavé situácie. Človek je neustále zvedavý, ako to bude ďalej. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Bohužel se naplnilo očekávané... Velký návrat se nekonal a doufejme, že pokračování zůstane u ledu - to by si totiž tento svého-času-hit zasloužil. Příběh vycucaný z prstu, dost špatné herecké výkony a k tomu neduh původního seriálu - prehistorické digitální triky. Snad jen Noah Bennet a Hiro Nakamura se mi opět líbili - výčtem těch, co mě neskutečně svou přítomností štvali, vás nebudu zdržovat. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PO DVOU EPIZODÁCH: Na to, jak sinusoidně tomu neustále hapruje drajv, mě to nějak (neúměrně) podezřele baví - přiznávám, že to je z velké části hudbou a vzpomínkama na původní skvělou 1. sezónu. Příběh sice předvídatelnej, ale zase poměrně napínavej, no a svoje oblíbený postavy už tam taky mám... Takže jo, nejspíš to dám celý. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama