Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí díl povídkové série V/H/S sleduje skupinu teenagerů, kteří se nevědomě stali další senzací internetu. Jako u předchozích dílů je film rozdělen na několik částí. Mezi ně patří například příběh nepříčetného iluzionisty, který získá magický předmět velké síly. Nebo domácí stroj, který otevírá dveře do paralelního světa. Příběh dospívajícího bruslaře, který se nechtěně stal terčem mexické organizace, která sleduje sériového vraha. Části jsou pojmenovány "Dante the Great", "Bonestorm", "Vicious Circles", "Parallel Monsters" a "Gorgeous Vortex". Za každou částí stojí jiný režisér a každý si svůj příběh pojal po svém. (Nivenx)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Jako milovník druhého dílu VHS, kde me bavily opravdu všechny povídky (dodnes především nezapomenutelné Safe Heaven!!), jsem byl moc zklamaný. Narozdíl od dvojky nedrží rámec všech dílů (nějaké natáčení zběsilého auta?? WTF). Povídka mě zde relativně bavila pouze jedna (zajímavý teleport do skoro stejného světa), naopak nejhorší (o skejťácích) strašně nudila a balancovala na hraně hororové kýčovitosti, nelogičnosti a (bohužel) neúměrné vtipnosti. Konec rámce, který měl ohraničovat celou třetí VHSku tak pobavil, až to v rámci hororu nebylo na místě... Obrovské zklamání __20%__ ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Nevím co se poslední dobu děje se sériemi, kde byli díly dobré a byl jsem fanda série, jako u V/H/S. Jenže po povedeném prvním a druhém díle přišlo tohle. Rozepisovat po povídkách jako u minulých dílů se mi ani nechce, jelikož moje očekávání at' bylo jakékoli, tak rozhodně nebylo až takhle nízké. U série Wrong Turn už se počítá s tím, že to bude sračka. U PA také nic neočekávám, ale u oblíbené série to zabolí více. Prostě zbytečnost a totální hrůza. Díky povídkám "Parallel Monsters" a "Bonestorm", které se drželi průměru nedávám úplný odpad. 35% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou zmatenej maglajz. Kouknul jsem na to v podstatě jen proto, že vyšel nový a docela slušně hodnocený díl a asi aby mi něco neuniklo, protože jednu z povídek režírovala moje oblíbená dvojka Benson/Moorhead. Akorát jsem nepočítal, že zrovna právě jejich povídka bude takovej děsnej shit. On teda ani zbytek filmu za moc nestojí. Většina příběhů by byla vhodná vyvěsit leda tak někde na Youtube, kde by možná aj tvůrci získali i nějakou tu chválu za slušné filmařské cvičení pro amatéry. S jednou jedinou výjimkou: povídka z paralelního světa. To bylo tak úžasné wtf, až mě trochu zamrzelo, že se to uvedlo v takové shit kompilaci a ne třeba jako plnohodnotná epizoda v nějaké sci-fi antologické sérii. To ostatní ovšem nestojí vůbec za řeč. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Po naprosto skvělé S/V/H/S, kterou jsem si pustil několikrát (včetně projekce ve Varech) a pokaždé se výborně bavil, je Viral opravdovým zklamáním. Ono, řemeslně to není vůbec špatné a náměty taktéž ujdou - minimálně ten o kouzelném plášti a paralelním světě jsou výborné. Provedení je už horší. Měl jsem pocit, že režiséři to místy řídili dost nešikovně a nějaké problémy ve scénářích by se taky našly. Problémy mají s překvapením úplně všechny části antologie - včetně té se super pomalým zmrzlinářským autem, na které je dopravní policie zřejmě krátká (nebo možná v té době textovali?). Mám z toho pocit, jako kdyby to někdo natočil přes víkend a tím pádem nebyl čas na delší postprodukci, přetáčky ap., které by výsledný dojem zvýšily aspoň o jednu hvězdičku. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Sérii VHS jsem přišel na chuť díky druhému pokračování. Jednička byla slabší, takže jsem se hrozně moc těšil na VHS Viral. Trailer vypadal velice dobře. Těžce jsem narazil. Ani jeden příběh nebyl dobrý. Kouzelník byl podprůměrný, španělské sci-fi bylo spíše směšné a proto mě osobně zaujal jen "úryvek" skejťáků proti smrtkám. Hlavní příběh byl kokotina. Strašně tuto sérii posrali - 18% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Pri záverečnej scéne v dodávke, je na jednej z obrazoviek premietaná poviedka „Safe Haven“ z V/H/S/2 (2013). (Marceloo)
  • Pôvodne sa mal na filme podieľať aj Rob Zombie, ale po nezhodách so štúdiom sa spolupráca neuskutočnila. (Marceloo)

Související novinky

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

7. ročník sci-fi festivalu Future Gate je tu

22.01.2020

Největší český festival sci-fi filmů a kultury Future Gate divákům přinese řadu nových oceňovaných snímků (Malý Joe, Vivárium, H0use), které budou soutěžit o hlavní cenu festivalu, ale i nesmrtelné… (více)

Reklama

Reklama