Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

No jo, animace je dobrá, romantické poselství, ale tak OK i když klišé, píseň byla fajn, ale tak první 2-3 minuty... Ono je to vážně až moc dlouhé a jako kolovrátek, poslouchat to hodinu, tak zmagořím! Slabý průměr a to především díky dobré animaci a znova bych to dával s obtížemi... 4,3/10 ()

Antarius 

všechny recenze uživatele

V neděli jsem si udělal výlet s přítelkyní do kina. Rozhodli jsme se zhlédnout film V hlavě, a to v retro kině v Zábřehu na Moravě. Po zakoupení lístků jsem se zeptal uvaděčky, cože to znamená minifilm Láva? Dostalo se mi odpovědi, že se jedná o krátkometrážní film, který je jakýmsi předúvodem a zároveň upoutávkou. Inu, proč ne. Když to začalo, vypadalo to, že to bude mít cosi společného s tropickými ostrovy a dvojicemi zvířat. Jakmile začalo hrát ukulele, hned se mi to líbilo. Ukulele je totiž hrozně roztomilý nástroj. A i když jsme se s přítelkyní prvnímu dojmu z vulkánu smáli, celý roztomilý, romantický příběh spojen s krásnou písní, nakonci jsem utěšoval dívčí pláč. Závěr? Stopadesát bodů z pěti. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, Pixar dal za minulé roky dohromady i předfilmy s větším nábojem a nápadem, ale je to milé, zvlášť když vidíte dabovanou verzi, a dočtete se, že český zpěv si vzali na starosti Roman Tomeš a Michaela tehdy ještě Doubravová, dnes už Tomešová:) Mauna Loa a Mauna Kea jsou sice od sebe ve skutečnosti asi třicet kilometrů (což je pravda na geologické poměry intimní blízkost) a taková pořádná sopečná erupce sice vyprodukuje mnoho energie a hmoty, ale lásce zrovna neprospěje... ale ukulele a havajská pohodička pořád mají svou váhu;) 70% ()

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Tma. Disney zámek. Pixar nápis. Skákající lampička. Jupí, už to začíná! Ostrov? Sopka? "V hlavě" měla být nějaká zpívající sopka? No, dost netradiční úvod animáku. Ale co, za chvilku se tam přece musí ukázat ty malinkaté postavičky...ale tohle je fakt nějaké divné...že by to byl kraťas? A ono buch ho. No, pěkně nás zmátli, až jsme se začali dívat na vstupenku, jestli sedíme ve správném sále :-). Ale celkem jako slabota na poměry kraťasů od Pixaru. Byla jsem ráda, že tak "V hlavě" nezačíná. 40% ()

Lady_Gaga 

všechny recenze uživatele

Tak já tedy hromadné zklamání nesdílím, protože krátká balada o lásce dvou sopek mě uchvátila. O to víc, že jsem nic takového před animákem V hlavě nečekala. Bylo to roztomilé, nečekané a já vnímala jako něžné pohlazení od tvůrců Pixar a nevím, proč bych nutně od nich měla očekávat humornou scénku. Byla jsem nadšená a příběh mě bavil. Bylo to neobvyklé a tak krásně romantické... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama