Reklama

Reklama

Láva

Krátkometrážní / Animovaný / Romantický
USA, 2015, 7 min

VOD (1)

Uprostřed Tichého oceánu touží opuštěný vulkanický ostrov Uku po lásce a společnici, jíž by mohl zpívat svou sentimentální a sladkou píseň. Obklopen obrovskými i maličkými stvořeními, osamělý vulkán už celou věčnost trpělivě čeká na svou spřízněnou duši. Poslouchá ale vůbec někdo Ukuovu nádhernou melodii? (HBO Europe)

Recenze (109)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, z té animace, která se na nás od počátku hrnula, mi prostě spadla huba. Naprosto skvělé vykreslení přírody, ostrova, zvířat. Bohužel jsem měl opravdu jen pocit, že je to o té úžasné animaci, protože příběh byl jen takové hezké zalíbení se divákovi. Ono do není špatné, ale nic zásadního to neřekne. Prostě dojemně hezký filmeček, který vyniká grafickou stránkou. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek. Předfilm k pixarovskému zdařilému kousku Inside Out (V hlavě). Vcelku originální, leč na pixarovské podmínk obyčejný kraťas s líbivým hudebním doprovodem krásně znějícího ukulele. V sérii krátkých filmů od Pixaru se Láva nejspíše mezi ty nejlepší a vizuálně nejhezčí nezařadí, ale na druhou stranu vůbec neurazí. ()

Reklama

MihhC 

všechny recenze uživatele

Velice nedoceněný kraťas k "V hlavě" - aktuálně 64%. Velice pěkně zpracovaná ta "obyčejná" věc, viděno v AJ, ale i úplně bez zvuku to dává smysl jak má. Takový opak "Lifted", který je celý postaven na originálním nápadu. (Dát tomuto 1*, zatímco maškarní sr___y zde dosahují závratného hodnocení, je mimo soudnost.) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, animace mi odfláknutá nepřišla, "jednoduchým kraťasem" bych to také nenazvala - občas není na škodu trochu ubrat.;-) Na druhou stranu si nejsem jistá, zda bylo sedm minut zpěvu tím nejlepším tahem. Nejspíš nebylo. Vlastně... určitě nebylo. Ale pořád lepší než smutné "Partly Cloudy", které se mi fakt nelíbilo. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

No jo, animace je dobrá, romantické poselství, ale tak OK i když klišé, píseň byla fajn, ale tak první 2-3 minuty... Ono je to vážně až moc dlouhé a jako kolovrátek, poslouchat to hodinu, tak zmagořím! Slabý průměr a to především díky dobré animaci a znova bych to dával s obtížemi... 4,3/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama