Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (15)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Začíná to zaběhnutím se manželky, které se muž nemůže dovolat. Jako bývalý policista se vydá po jejích stopách a skutečně ji po pár dnech najde. Ale už při hledání naráží na znepokojivé náznaky a jeho původní podezření, že je mu manželka nevěrná, nahradí mnohem fantastičtější skutečnost. ___ Mysteriózní seriál je kultivovaný a zručně nasnímaný, děj není pitomý, ale že by se nějak vymykal a měl něco, co by ho odlišilo od dalších dobře natočených seriálů, to zase ne. ()

pepca72 

všechny recenze uživatele

Viděn pilot, námět vypadá zajímavě. Zpracování zatím tak napůl, chybí mi tam více dramatičnosti a mystery. Hlavní zabiják, tak to byl přešlap. Vizáží i tím, jak roli hraje, fakt mu to nežeru. Zatím nijak nerozkrytý příběh, dáva tušit něco ve stylu reinkarnace, znovuzrození, určité skupiny lidí. Zatím nevíme jak a proč. Seriály BBC jsou více než dobré, takže jistě budu sledovat dále. Pak upravím hodnocení. ()

Reklama

Maslord 

všechny recenze uživatele

Mystika Intruders ma zaujala vďaka dobrým postavám a pekne zamotanému príbehu. Spočiatku nebolo ľahké sledovať čo sa vlastne deje, ale neskôr sa príbeh pekne rozbaľoval. Preto pred hodnotením rozhodne odporúčam pozrieť najprv celu sériu, myslím že nebudete ľutovať. Koniec sa javil ako dobré premostenie na možné pokračovanie, ale druhá séria sa žiaľ nekonala. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Dle mého lehce podhodnocený seriál, kterému ublížil hlavně pomalý start. Ale jakmile jsem se do těch záhad s postupem epizod ponořil, vylezla z toho příjemná mysteriozní osmi-hubka se sympatickým "Vládcem" (Whoviani zpozorní) v hlavní roli. Snad natočí další řadu - i když vyloženě neuzavřeně to neskončilo. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Seriál Intruders mi pripomínal tohtoročných Leftovers napísaných Lindelofom. Scenár sa snaží byť čo najviac „mystery“, ale až do takej miery, že to diváka otravuje. Prekombinováva sa v pilote jedna radosť, ale nie je sa čoho chytiť. Nie je jasná hlavná story, nie je jasné kam chce seriál vlastne smerovať, nie je možnosť sa zžiť ani s jednou postavou a mnohé zvraty sa síce tvária prešpekulovane, ale pôsobia naivne. Celé mi to príde ako by Intruders zaspali dobu a vypadli z 90. rokoch. Dnes sa však týmto ohúriť nedá. Morgan mohol kedysi písať Akty X, ale tie časy sú už dávno preč a v roku 2014 nestačí pár kvázi záhad, ktoré vo výsledku aj tak nebudú dávať zmysel. Nie, v tomto prípade ma skutočne nebaví čakať XY epizód a tráviť s Intruders čas. Pri záverečnom „nabudúce uvidíte“ som si povedal, že po pilote končím, keďže žiadne nádeje do budúcna nesľubujú ani mená režisérov. Eduardo Sanchéz síce natočil The Blair Witch Project, ale to bolo takmer pred 20 rokmi a v jeho prípade navyše jedinúý svetlý bod v kariére. Potom už otravoval len otrasnými kúskami ako Seventh Moon alebo Lovely Molly. Bohužiaľ, výnimka a záblesk kvality sa nekoná v jeho prípade ani pri Intruders. A Daniel Stamm je na tom rovnako – režisér amerického odpadového remaku 13 Sins a priemerného The Last Exorcism. Zbytočnosť. PILOT: 2* (4/10) ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama