Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (217)

AndrejBB 

všechny recenze uživatele

Osvedčený typ komédie, kde sa dve úplne rozdielne postavy náhodou ocitnú na spoločnej ceste a vzniká kopa vtipných príhod. Viac sa mi vo svojej úlohe páčila Sofia Vegara. Reese Witherspoon mi prišla dosť otravná, ale to bol asi zámer tvorcov. Komédia, ktorá neurazí a rozosmeje vás. Čakal som to horšie, takže som bol príjemne prekvapený. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Celkom sympatická dvojica herečiek, na bláznivej ceste za svedectvom proti drogovému bossovi. Od začiatku som nič veľké od filmu neočakával ale milo ma prekvapil a trúfam si povedať že som sa v niektorých pasážach aj celkom slušne bavil, nič nebolo prestrelené a humor mal celkom dobrú úroveň a bol dobre dávkovaný. Išlo ale o zvraty a zápletky plné klišé a pátosu ale ako oddychovka na dlhé večery úplná topka. Človek síce neodchádza s poučením ale na druhej strane sa celkom dobre zabaví a povedzme si úprimne pri niektorých filmoch o nič iné ani nejde za mňa lepší nadpriemer. 55% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se spojí jedna přehnaně horlivá policistka malá vzrůstem ale velká duchem s temperamentní a navíc sexy latinoameričankou, může to být vtipné. Když jsou navíc ještě na útěku a ta sexy holka to té policistce neusnadňuje, mohl by to být kopec srandy. Bohužel ve výsledku tahle komedie promarnila svůj potenciál, respektive čekal jsem od ní možná trochu více, než jsem nakonec dostal. Což může být i moje chyba, přece jen mít velká očekávání se občas nevyplácí. Nechápejte mě špatně, ono to bylo lehce stravitelné, milé, oddechové a dokonce místy i vtipné. Kromě toho se na Sofíi Vergaru fakt dobře dívá. Navíc zde byly i nějaké ty zvraty, malá lovestory, a celkově vlastně dobře namíchaná zábava. Ale bohužel na to, aby mě to nějak více nadchlo, scházel nějaký wow efekt, něco, co by mě přimělo říct si, že tohle je geniální a že to chci vidět znovu. Jako příklad dám autobus plný důchodců, který si přímo říkal o nějaké velkolepější a vtipnější využití. Leč nestalo se. Jako fajn zábava na jedno skouknutí je to vyhovující, ale nemohu říct, že by to bylo nezapomenutelné. I proto nakonec uděluji možná nespravedlivé, ale z mého pohledu oprávněné dvě hvězdy. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Pro většinu lidí průměrný film, ale pro mě něco víc. Hrozně moc mě bavila dvojice Sofia s Reese. Nebýt jich, tak je tento film opravdu jen průměrný. Já se bavila po celou dobu filmu. Nechyběl vtip, dějový spád, trocha romantiky, ani sympatické herecké obsazení. Takže za mě 75%. A určitě se ráda podívám znovu. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Na Hot Pursuit jsem se těšil protože jsem si byl vědom faktu, že se u sledování filmu odreaguji, usadím a prostě si vychutnám těch osmaosmdesát minut s Reese Witherspoon a Sofíou Vergarou. Film zřejmě útočí na cílovou skupinu 'fanoušci pravé blondýny & a té Kolumbijky co vtipně mluví' - (Ani si nechci představovat jak dopadla dabovaná verze filmu!) - aneb skupina, která kina moc nenaplní. Já sám jsem od film očekával, že spousta vtipů bude zaměřená právě na druhou zmiňovanou, která bude mluvit a nikdo jí přes její akcent nebude rozumět, ale ačkoliv její akcent celkově hraje svou roli zas tolik vtipů na její účet rozhodně nepadlo. Co mi na filmu opravdu vadilo byly nesmyslně dlouhé scény, které ačkoliv měly být vtipné naopak působily křečovitě. Vadily mi momenty ve kterých se ječelo, protože ječet tyto dámy rozhodně umí ale čeho je moc toho je příliš. Ovšem celkově nejde o špatnou podívanou - svůj účel to splní, divák vypne a i když se musí snažit aby se bavil nakonec pár skvělých komediálních momentů dostane. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Z představitelek obou hlavních rolí se během natáčení staly nejlepší přítelkyně. (zajda404)
  • Přestože se příběh filmu odehrává v Texasu, natáčelo se v New Orleans v Louisianě. Natáčelo se i na Floridě. (Cheeker)
  • Film sa mal pôvodne volať Don't Mess With Texas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama