Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo vzdialenej galaxii, desaťročia vojny a bujnejúcej korupcie zničili tých, ktorí žili v područí tyranského režimu planetárnej federácie. Keďže federácia disponuje takmer neobmedzeným arzenálom mocnej výzbroje, nikto sa proti nej neodváži postaviť. To sa zmení, keď kapitán jednej vesmírnej lode odhalí vládne tajomstvo, ktoré by mohlo viesť k deštrukcii celej galaxie. Tento muž pochopí, že musí povstať a vzbúriť sa proti vládnej moci, ak tomuto vývoju má zabrániť. (Incantator)

(více)

Recenze (3)

Sykon 

všechny recenze uživatele

Od odpadu tenhle "skvost" uchránily především dvě věci: Některé záběry byly na tenhle typ filmu (tzn. "Déčko") i celkem pěkné. A za druhé bez mučení přiznávám, že po asi deseti minutách sledování téhle "zábavy" jsem k tomu začal dělat něco smysluplnějšího. Špatní herci, nenápaditě zpracovaný tuctový děj ani do očí bijící modré plátno v pozadí mě totiž nepřesvědčili o tom, že by si víc pozornosti zasloužili. Vážně jsem zvědav, jestli k tomu vznikne i zmiňovaný druhý díl, protože já k tomu nevidím nejmenší důvod. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ano, opravdu je to tak špatné, jak se dalo předpokládat. Moc se na to nedá koukat, protože to je celé jedna velká křeč. Připomíná to staré sci-fi seriály, ale nemá to jejich kouzlo. Tady už je strašně moc vidět, jak je to levné a je to snímku rozhodně na obtíž. Místo tohohle raději jakýkoli díl jakékoli série "Star Treku". ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama