Reklama

Reklama

Recenze (5)

swamp 

všechny recenze uživatele

-= Část tvorby budoucího pana pop-arta jsem zhlédl na výstavě s názvem 'Andy Warhol - Motion pictures' v pražské galerii Rudolfinum. Očividně někteří uživatelé nepochopili význam slov 'experimentální' či 'avantgardní umění', tudíž jsem se rozhodl počiny aspoň ohodnotit (více méně z uměleckého hlediska). =- Velmi zajímavé, dosti mě překvapila spolupráce Dennise Hoppera, ne už tak Dalího -- ten byl blázen vždycky. :D ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě také návštěva Rudolfina. Zažít takový nával umělecké tvorby myslím nezvládne jen tak někdo. Já se musím pochlubit, že jsem tam s chutí strávila přes 3 hodiny. Žasla jsem nad krásou film-fotek. Žasla jsem na podtexty, které byly nenápadně vloženy do sebemenšího záběru. Člověk tam jen seděl a hltal. Tolik erotiky, strachu a pýchy. To prostě umí jen Andy Warhol. Doporučuji si podobný kus udělat i doma. Mnoho skrývá. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Filmové testy Andyho Warhola jsou dlouhé statické záběry, u kterých vás při sledování v bdělém stavu udržuje pouze to, když se někdo aspoň trochu pohne. Nemá to konec ani začátek a spíš to na první pohled vypadá jako fotka. Pro nějakého hipstera jako spořič obrazovky ideální. ()

Reklama

Reklama