Reklama

Reklama

Hua yang de nian hua

  • Hongkong 花樣的年華 (více)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Hongkong / Čína, 2000, 2 min

Obsahy(1)

Dvouminutová montáž záběrů z postarších čínských filmů, z nichž většina byla považována za ztracené, dokud nebyly v devadesátých letech v Kalifornii ve skladištích nalezeny poslední kopie. Snímek doprovází skladba ze soundtracku STVOŘENI PRO LÁSKU, na jehož DVD podobě (Criterion collection) se dá tento krátký film nalézt jako bonus. (J.Connor)

(více)

Recenze (8)

Radko 

všechny recenze uživatele

Toto rozhodne nie je len strihové cvičenie FAMU, ako sa domnieva Flipper. Videl som 2x. Videl som príbeh zmiznutého filmu v novej perspektíve. V perspektíve tých, čo nezabudli milovať. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +hudba, je to s melancholickou náladou -některé opravdu postarší záběry/// Pro někoho možná zbytečnost, pro jiné možná nedocenitelný kraťas. Pro mě zajímavé a určitě né nudné tak jak jsem u Kar-wai Wonga zvyklý. Přesto poskládat to dohromady není žádné mistrovské dílo. Takže jedna hvězdička navíc za "ztracený" materiál./// Celkem 62%/// ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to len ako keby taká chuťovka z rôznych filmov, harmonicky zostrihaných do koláže záberov, ktorej hudba dodáva nezabudnuteľnú retro atmosféru. nič viac. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Dvouminutový střihový dokument zabývající se většinou tvářemi žen ze starých filmů podbarvován táhlou písní... Podle mě naprosto zbytečný film.. ()

Reklama

Reklama