Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 3

  • USA Bad Asses on the Bayou (více)
Trailer

Drsní důchodci Frank Vega a Bernie Pope se znovu scházejí. Tentokrát vyrážejí na svatbu kamarádky do Louisiany. Pohodová dovolená na americkém jihu se rychle mění v akční jízdu plnou chaosu a násilí. Frank a Bernie musí vzít spravedlnost do vlastních rukou. Naštěstí na to nejsou sami. Ještě je tady třetí mstitel bezprácí z domova důchodců Earl. Společně se nekompromisně pustí do únosců, kteří jim unesli kamarádku a požadují tučné výkupné od jejího otce. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

kulyk 

všechny recenze uživatele

A zde mi již vysloveně bolí klouby, jen co jsem donucen sledovat, jak musí junioři povstat ze zahradních křesílek. Ve chvílích, kdy za vydatné pomoci filmových triků (Jurský park hadr), geriavitu, ginkgo biloby, provazů i jejich vodičů, dvojníků, trojníků, střihače s velmi! ostrými nůžkami a zrychlování želvích záběrů předstírají souboj, je mi jako... no skoro tak strašně, jako jim. Tedy - již se nejen nesměji, ale trpím. Zbytečné vydojování cecíku jedničky. Svrasknul. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Duo drsných dědků se vrátilo, aby zase nakopalo pár dalších prdelí a já se opět znamenitě pobavil. Největším plusem, tak jako ve dvojce zůstává, že Trejo a Glover znají své možnosti, neberou se vůbec vážně a v rámci těch možností předvádí nehorázný věci. Už úvodní scénka v bance je ultimatní a dvojice Bad Assů pokračuje dál ve svý jízdě, cedí přitom neskutečný hlášky a dostávají se do bizardních situací. Pro mě stejně dobrý jako dvojka, možná i o chlup lepší. Při scéně kdy Trejo přistává z letadlem jsem málem chcípnul smíchy. Jo a taky se dozvíme, že ledvinka může zachránit život. Zamrzí snad jenom absence nějakýho pořádnýho záporáka, kterej by tu byl od začátku filmu. Kdo všechno jsou vlastně zločinci se dozvíme až chvíli před koncem a to už toho nemají šanci moc předvést. Ve dvojce se záporné role skvěle zhostil Divoff, tady mi někdo takovej chyběl. Jo a John Amos nemá nikterak zásadní roli, rovněž až ke konci se připojí k ústřední dvojici do rozhodující akce. Takže za mě očekávaná spokojenost a doufám, že bude i čtyřka, kam by si mohli eventuálně přibrat nějakýho dalšího drsnýho důchodce. Můj favorit je Gary Busey. Tak uvidíme jak se to vyvrbí.75% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dvojica bad-ass dôchodcov zase raz robí poriadky s kriminálnymi živlami a tento krát sa pre ozvláštnenie šikovne presúvajú do neopozeraného prostredia Louisiany. Prvý "Bad Ass" bol pred pár rokmi príjemná akčná jednohubka, založená na virálnom videu „AC Transit Bus Fight“, kde si 67 ročný dôchodca drsne podal mladšieho agresora. Danny Trejo si film zaslúžene ukradol pre seba a na reálnom backgrounde postavili štýl, v akom sa o 2 roky neskôr objavilo aj nečakané pokračovanie "Bad Asses". To prihodilo zábavnú postavu Dannyho Glovera, čo sa ukázalo ako výborný ťah a Glover sa po Smrtonosných zbraniach konečne v niečom našiel. A teraz sa táto dvojica dočkala ďalšej spolupráce, ktorá (takmer) naplno využíva potenciál toho, čo z toho robí chytľavú akčnú komédiu a zároveň najlepší diel série. Ľadvinka, čelenka, šušťačka, hlášky, drsné rany zločincom a rany smiechu divákovi. Nábeh na ďalšie pokračovania zaručený, Danny & Danny rulez! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ale jo. S trojkou jsem konečně přistoupil na hru, kterou se mnou tvůrci s Dannym a Dannym hrají a můžu říct, že celkově celá trilogie je fajn odpočinkovka. Poslední díl nemá zdaleka takovýho záporáka jako druhý, ale i tak jsem se bavil. Jinak prosím příště zachraňovat někoho abych mohl fandit zachráncům. 60 procent. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Drsní důchodci potřetí a i když to jde tedy s kvalitou díl od dílu dolu víc a víc, a to už i ten první, nejlepší, stál za starou bačkoru, tak mě to přesto i tentokrát nějakým neuvěřitelně záhadným způsobem bavilo. Je to totiž asi něco jako třeba série Sharknado, neskutečně pitomé, špatně natočené, mizerně zahrané, s neuvěřitelně trapnou zápletkou, dementní akcí a neskutečně zoufalými efekty a já nevím co ještě všechno, a přesto chci, ba dokonce potřebuji, vidět další a další díly, neboť si jednoduše získali mé srdce :-). Základ nicméně je, že to tvůrci celé neberou ani trochu vážně, jsou si vědomi, že točí brak, a tak si dovolí věci, kterými si mě zkrátka dokážou získat, a to hlavně svou upřímnou zábavností, nápady, které si regulérní filmy jednoduše nedovolí a tak šílenými scénami, momenty a dialogy, že jejich jedinečnost je praktiky až neohrozitelná. Samozřejmě divák musí být obrněn nehoráznou tolerantností vůči všem těm až nemyslitelným nesoudnostem, ale ono je to až děsivé, jak to ve výsledku i fakt celé docela funguje, nicméně já to beru v první řadě především jako nekonzervativní zábavu bez hranic a bavím se víc než slušně. Trejo s Glover tu jsou každopádně nehorázní týpci, hláškující jak málokdo, takže co dodat, je to filmový "bizárd" a je jen na každém, jak k tomu přistoupí a podle toho bude pak i odměněn. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama