Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kiki je hvězdou univerzitního kampusu, je populární, krásná a všichni jsou z ní paf. Má přítele, je šťastná, ale nesnáší počítačové nadšence. Wu Chuan Shun je právě jedním takovým. Kiki by si o něj neopřela ani kolo, ale jednoho dne je svede dohromady školní legenda o jezeře Ju, která praví, že ve chvíli, kdy v něm nebude žádná vody a spadne do něj dívka, kterou zachrání chlapec, jsou si ti dva souzeni a budou spolu až do konce života. Kiki a Wuovi se přesně tohle stalo. Kiki něco takového odmítá, protože Wu Chuan Shun se jí hnusí a ten zase vypadá, že ho nějaká legenda nevzrušuje. Jenomže ti dva se náhle neustále potkávají. Je jejich osudem být spolu už navěky věků?! (Zíza)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Romanticka komedia o tom ako sa daju dokopy nechutny nerd a najkrajsia baba na skole. Ona je napriek svojej namyslenosti neskutocne roztomila. Zato ten nerd je prilis divny, rovnako ako vsetci nerdi v tomto filme, takze som nemal velku chut mu drzat palce. No a po zaverecnej pointe duplom. Napriek rozpacitej romantickej linii film zachranuje humor, ktoreho je dostatok a väcsinou je fakt vtipny a malokedy je trapny. Skoda, ze vo filme nie su aj nejake zaujimave vedlajsie postavy so svojimi mikropribehmi. Al aj tak za jedno pozretie film vdaka humoru a nadhernej Ivy Chen rozhodne stoji. 6/10. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Do jisté míry klišovitá, ale zápletkou stále originální komedie o tom, jak i IT freaci potřebují lásku a nehodlají se ve svých cílech držet při zemi. Film jde zjevně na ruku vlně, kterou zahájila série Densha Otoko, i počítačová myš, může mít královnu univerzitního kampusu, když je dost chytrá a vynalézavá! Film zachraňuje od průměrnosti kromě určité dávky inovací především hlavní herecka dvojice, Ivy Chen, jako pyšná kráska vzdorující osudu, Bo-Lin Chen jako geek se zpustošenou pletí a brýlemi nebyl skoro poznat, musel si v roli užít svoje:) Příjemná minutáž, svěžest jsou klady,stejně jako některé humorné momenty, avšak film mě tak nějak nedokázal strhnout, nicméně dám mu ještě šanci. Přece jen po delším čase a shlédnutí povedená komedie, co si ty čtyři ukousnuté hvězdy zaslouží díky hlavní dvojici. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se koukla znovu a stejně jako předtím mě to bavilo. V podstatě se jedná o ohranou romantickou komedii, se všemi typickými prvky, na druhou stranu je svým způsobem i netypická a to mě baví. Ivy Chen i Bolin Chen jsou pro mě skvělí herci (Ivy je lepší, co si budeme nalhávat, ale Bolin je zase kus – ačkoliv tady zrovna…). Všechny tři fáze příběhu mě bavily, nenudila jsem se a jen si tu nenáročnou věc užívala, protože ze mě nedělala idiota. Parádní film. Pokud máte chuť na příjemný snímek z vysoké školy, kterak se geek "snaží" o srdce nejkrásnější holky, určitě neopomeňte tenhle film. Titulky. ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Ne. Nebudu zvedat ego nemytým nerdům, kteří si myslí, že jsou "nice guys" - tak nice, že vymyslí manipulativní mastermind plán, jak někoho uvěznit do vztahu. Ne. Tuhle kulturu slizáků, co si "zaslouží" holku, jen protože se jim líbí a ona jim teď za to bůhvíproč dluží lásku, vážně neberu. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama