Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamělý vrah zabíjí velící důstojníky, kteří se zúčastnili tajné mise s názvem Sentinel. Brandon Beckett se dozví, že jeho otec byl jedním z jeho cílů. Elitní odstřelovač Brandon Beckett je posílán do mimořádně nebezpečných akcí. Při jedné z nich je jednotka, které velí, zaskočena nepřítelem a jeden z vojáků umírá. Brandon si to bere osobně, už nechce dál zabíjet lidi, aniž by splnil úkol. Své rozhodnutí odejít sděluje po návratu na základnu majoru Bidwellovi. Ten to zamítá a nařizuje mu zůstat u jednotky. Záhy navštíví Bidwella plukovník tajné služby a sděluje mu informaci, že někdo zabíjí přeživší členy tajné akce Sentinel. Brandonův otec a dva další velící důstojníci jsou po smrti. Major dostává za úkol vraha vypátrat. Pak plukovník nařídí Bidwellovi přesunout se s oddílem odstřelovačů do Sýrie, aby ochránil dalšího důstojníka. Major oznámí Brandonovi, že jeho otec je po smrti, ale nezařadí ho do pátracího oddílu s tím, že by to bral moc osobně. Brandon ze základny uteče a do Sýrie se přesune vlastní cestou. (TV Nova)

(více)

Recenze (31)

Dado 

všechny recenze uživatele

Moje obavy z toho, že som predtým nevidel žiadny z predchádzajúcich filmov série, boli zbytočné. Ani tieto znalosti by nezachránili výsledný dojem, pod ktorý sa stihli podpísať deravý scenár, hlúpe dialógy, úboho spracované miesta, v ktorých sa film má údajne odohrávať a vyslovene imbecilné chovanie postáv, ktorému veľmi nepomohli ani (ne)herecké výkony väčšiny zúčastnených. Nebyť akčných pasáží, ktoré síce nie sú svetoborné, no aspoň osviežia celé dianie, skončil by piaty ostreľovač v hlbinách odpadu. (20%) ()

brona4545 odpad!

všechny recenze uživatele

Každý kdo někdy viděl realnou střelbu nebo má jen trochu rozumu ví že takhle rozhodně nemá vypadat film o odstřelovačích. Viz začátek. Střelba z doje.ané verze M200 Socom Gear na údajných 900m je sice možná (Efektivně střílí i na 2500m), ale ranivý efekt by byl nesrovnatelně větší, a né jen malej cákanec. Střelba s M4 na takovou vzdálenost a s takovou úspěšností prostě možná není. Odstřelovač si na misi bere šachy? Jako fakt? Tihle hoši jsou na misi dlouhé dny a pro místo v batohu mají daleko důležitější věci než podělaný šachy. Buddy team úplně nekrytý, bez rukavic, maskování na ksicht...........no dalo by se takhle pokračovat hodně dlouho. Ale prvních 8-10 minut filmu stačilo. Pokud chce někdo vidět jak odstřelovači pracují tak se mrkněte na YT: USMC Scout Snipers Nebo nějaké podobné ()

Reklama

vonBahnhof 

všechny recenze uživatele

15 minut po zahájení této Béééčárny zpouštím prudu! Araboys zde v Turecku hrají mexičané s arafatkou na hlavě. Nefunguje fyzika, letají ti kluci, co stojí po přímce výbuch-čočka kamery a ti co sedí u výbuchu se smějou dál, páč netuší, že rejža jede ostrou. ... Dvě make-upované štěrbiny po sobě střílí; také sniper-B-liga. Vo svaly není nouze a taky se tam řve se svraštelým obličejem!!! Když VanDámek trefí bad-boys osobně připraveným projektylem, spouští se lavina výbuchú a bad boys najednou otáčí svoje RPG-čka na své kamarády a vlastní equipment. Pozor!!! v méně detailních scénách amíci běhaj s kalašnikovama! Tohle je opravdová proktologie nenáročného diváka, kterému nikdy nevysvětlíte proč byl Áda zlej. Cituji dílo: "Desítnice, zatněte zuby! Tohle je silně stresujíci akce! Je to naše práce!" ... Na to řve kapitánek, a slinky lítaií opravdu mistrně: "Čistej vzduch! Vyhodíme tenhle náklaďák do vzduchu!" Na pozadí drsného xichtu se děje něco jako výbuch nákladního vozu, avšak ten se ani nehne - je to jako studená narozeninová prskavka! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podivný příběh, který se odehrává v sem tam zajímavých kulisách, ať už je jejich smysl jakýkoli. Tom Berenger je zde v podstatě jen v kameu, nejde moc mluvit o tom, že by se na něj film zaměřil. On také už docela dost zestárnul a člověk mu to nějak moc nevěří. No, kruh se uzavřel a já doufám, že natrvalo. Anebo že by už šlo jen o mladého? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kedze som videl tie predosle, skusil som i tento. Hoci som to do odpadu neposlal, je pravda, ze je to riadne amaterske, naivne a nepokryte vykradajuce (i ked neuspesne) ine zanrove kusky. Herectvo, ak sa vobec o nejakom da hovorit, dosahuje zhruba kvalit poslednych seagaloviek, takze bieda. Bol som unaveny a mozog skoro nepracoval, takze ako C-ckovy akcak sa to u mna na hviezdu vysplhalo. Co sa tyka celej "serie", neodporucam. Skoda spalenej elektriny. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Bulharsku a Řecku. (Terva)
  • Ve filmu lze vidět Škodu Octavii II po faceliftu, ve kterém jede Thomas Beckett (Tom Berenger) za plukovníkem. (BloodMax)

Reklama

Reklama