Reklama

Reklama

Ohnivé tornádo

(TV film)
  • USA Fire Twister (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nastražená výbušnina zničí cisternu u Los Angeles. Po výbuchu vznikne ohnivé tornádo, které se nezastavitelně řítí městem a likviduje ho. Skupina aktivistů ho chce zastavit. Zjistí přitom, že tornádo nevzniklo náhodou... Parta aktivistů se chystá v Los Angeles vyvěsit transparent proti naftě na cisternu u města. Na cisterně je však připevněna bomba, po jejímž výbuchu se na ně začne valit ohnivý twister – tornádo tvořené ohněm. Barbie, Carla, Jason a Scott se schovají do tunelu a nic se jim nestane. Když vylezou, vidí v dáli ohnivé tornádo pohybovat se městem a rozhodnou se varovat místní obyvatele. Náhle do nich začnou střílet lidé, kteří připevnili výbušninu na cisternu. Skupině se s pomocí místního pracovníka Anthonyho podaří z místa ujet a zamíří k tornádu...
Tornádo se už dostalo do města, bere s sebou lidi a ničí majetek. Skupinka zachrání matku s dcerkou, pak je ale najdou střelci a chtějí je zabít, aby nemohli být identifikováni. Firma SINKO vlastnící cisternu vyrábí eko paliva. Její ředitel Mitch Garber řekne novinářům, že parta aktivistů jsou teroristé, kteří upevnili na cisternu bombu a rozpoutali tornádo. Ve skutečnosti to byl on, kdo si najal zabijáky, aby nechali cisternu vybuchnout. Zabijáci zatím partičku aktivistů dopadnou a chtějí je zabít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

oskiii

všechny recenze uživatele

Déčkový ochotník C.V. Dien v roli myslitele a zachránce. Co mě zaujalo byl fakt, že scéna s listím, poté s autem a dále s poštovní schránkou, se odehrávala ve stejné ulici. Pokaždé se však ulice zázračně obnovila. Výborné bylo i interview s ženou a miminem :D Jinak plno nelogičností napříč celým filmem. Doteď nevím, jestli tahle sračka je tak úmyslně špatná, nebo tvůrci neměli peníze. ()

Danny.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se díval s jediným cílem - zasmát se zase jednou u pořádného odpadu. A všechna očekávání splnil dokonale! Zápletka je brutálně trapná, smysl tu nedává vůbec, ale vůbec nic. Stručný popis děje: Majitel firmy nechá odpálit vlastní cisternu s palivem (asi k tomu měl nějaký dobrý důvod, ale já na něj nepřišel), čímž se zrodí věčně hořící, velikost nahodile měnící tornádo s teleportačními schopnostmi, které je přitahováno teplem. Bombu nastražil elitní tým, který teď musí zlikvidovat 5 civilistů, kteří ho můžou identifikovat (nejpíš proto, že po nich z ničeho nic začal střílet, ačkoliv o něm do té doby vůbec nevěděli). Tornádo se mezitím řítí městem, aniž by si toho někdo všiml a je na oněch civilistech, ekologických aktivistech, aby ho zničili. Zmíněný tým se jim v tom snaží zabránit, naneštěstí ale nedokáže ve čtyřech lidech s útočnými puškami nikoho z nich ani škrábout. Majitel firmy se rozhodne zničit všechny dokumenty spojené s palivem - nejspíš to nebude jen důkaz toho, že za tím sám stojí. Nakonec se ekologové rozhodnou, že ohnivé tornádo odpálí (ohněm)... Na tomhle veledíle je špatně snad úplně všechno, já jej však můžu jen doporučit - bavil jsem se opravdu královsky! Být hlavním žánrem filmu komedie, dávám *****, pokud je to ale myšleno vážně, je mi líto. - 0% ()

Reklama

DavidDizzer odpad!

všechny recenze uživatele

Na rok 2014 nejotřesnější film ze všech otřesných. To, že efekty ve filmu byly opravdu, jak když by tvořilo dítě na počítači, nemusím zmiňovat. Efekty vypadaly, že jak se bortí mrakodrapy, jakoby byly před kameru postaveny kulisy z papíru, které se začaly krčit a padat. Je to něco, jak když do speciálně vyfotografované fotky přidáte nějaký vyříznutý objekt z fotky vyfocené starým mobilem s 1 megapixelem. Tak okaté, tak primitivní, tak nepovedené to je! Efekty už samotné, ale herecké výkony a hlavně nějaký význam a smysl některých záběrů, jakože místo, aby prostě ujeli, jedou přímo k tornádu, nebo že musí místo záchrany si udělat věci, které v životě člověk během zkázy určitě nedělá, mluví za vše... Otřes! Pokud se chcete spíš nasmát, jak debilní a vtipný je film, doporučuji. Jinak pokud chcete ztratit akorát čas, nedoporučuji ()

Sancty odpad!

všechny recenze uživatele

Do piče! Videli ste už inteligentné tornádo? Také, ktoré vás prenasleduje cestou necestou, počká si na váš osudný nádych, pokiaľ sa pred ním ukrývate ponorený na dne bazéna alebo, kurva, to je na celú kapitolu knihy Ako som chcel natočiť guilty pleasure ale posralo sa to prílišným zapálením pre vec. Obdivujem každého užívateľa csfd, ktorý dokázal tejto ultramonumentálnejpičovine udeliť čo i len jednu hviezdu. Zasa, ak ste fanúšikom mŕtvolne chudého Van Diena, tak potom hej. To hej. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, kde Casper Van Dien dokonale sedí. Nepozeratelné Z-tko, totálna blbosť, kde sa nedá nič pozitívne vypichnúť. V tomto filme bolo všetko, ale že všetko úplné zlé. No možno nie, sejmutie vlezlej reportérky bolo štýlové a na takýto typ film dosť brutálne. Ale inak, pane bože, prečo som to musel pozerať?? ODPAD!!! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama