Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhý díl úspěšného akčního filmu Bratr volně navazuje na první - Danila Bagrov přijíždí z Petrohradu do Moskvy, kde potkává své staré přátele, s nimiž bojoval v armádě za války v Čečně. Jedním z nich je Konstantin Gromov, který mezi řečí prozradí Danilovi, že má dvojče Dmitriho, profesionálního hráče hokeje v Chicagu. Nicméně majitel hokejového klubu se snaží po tajné dohodě s ruskými partnery (a mafií) mladou hokejovou hvězdu oškubat o většinu výdělku na základě zničující smlouvy. Pár dní po rozhovoru nalezne Danila Konstantina zavražděného… aby to samé neudělala mafie s ním, odjíždí do Ameriky s jediným cílem - pomstít přítele a napravit křivdy. (kwietitze)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Fr 

všechny recenze uživatele

„AMERIČANE, ŘEKNI MI, V ČEM JE SÍLA? OPRAVDU V PENĚZÍCH? MŮJ BRATR ŘÍKÁ, ŽE V PENĚZÍCH. TY MÁŠ HODNĚ PENĚZ - TAK CO? JA SI MYSLÍM, ŽE SÍLA JE V PRAVDĚ. KDO MÁ PRAVDU, TEN JE SILNEJŠÍ…“ /// Posttotalitní praktiky v ruským podání podruhé. (Ty mafiánský.) Danilovi (s bráchou) už nestačí mafie domácí, pustí se do boje s kořenem v Americe. Za bílýho dne řve nejen MP – 38, ale ke slovu pustěj i Maxim 1910. A to nemluvím vo starejch granátech. Vot eto Rossija! Danila vyměnil Nautilus za Иринu Салтыковu… hudba nahovno, ale aspoň ji může píchnout… A jinak? Svižná, i když trochu hloupá a (rusky) nacionální gangsterka, která už teď nemá čím překvapit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neznám žádnej film s Jardou Jágrem. 2.) Nechápu, proč Krym? 3.) Thx za titule ,,MadWolf“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Slabší "bratr" Brata (rozuměj prvního dílu), ale udržel atmosféru, na které to stojí a padá. Děj pokulhává. Import Ruského tovaru do kapitalistického USA. Nápadité potkání drsné ruské školy s drsnou americkou ulicí. Krutý svět, kde je místo pro vysvobození a lásku. Do toho ještě skvělá ruská disko hudba. Kdo by zůstal nelapen? ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbil pohled na USA ruskýma očima, žádné nádherné scény z Beverly Hills, ale kurvy, mafie, špína, pokrytectví. Líbila se mi scéna, kdy přijde policajt zatknout Rusa za to, že pije alkohol na veřejnosti (jakmile ale máte alkohol v pytlíku, tak není vidět, co pijete = nepijete alkohol). Líbil se mi střet patriotismu Rusů i Američanů - každý vyznává svůj patriotismus jinak - Rusové jsou více praktičtí a nejsou svázaní tím, co by se správně mělo dělat. Škoda že Bodrov umřel... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Pokud Bratrovi promineme nerealny scenar a budeme se na nej divat s nadhledem, ceka na nas velmi zabavna a akcni podivana. Vyborne retro plne kontrastu mezi Ruskem a USA, kteremu nechybi humor, originalni prestrelky ani poradna kocka, kdy Irina Saltykova hraje sebe samou. Velmi dobre svou roli zahrala i Milauna Jackson. Velka skoda, ze reziser filmu i hlavni postava v podani Sergeje Bodrova uz maji sve dny secteny. Stejne jako v prvnim dile nezklame ani hudba. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Vyborny film...Pacilo sa mi to viac ako jednotka....Danila je drsnak ktory vie co a ako a nestrati sa ani v Amerike,kde riesi problemy Kamosovho Brata hokejistu,ktory hrava v nhl a miestny mafian mu dlzi nejakych 900 tacov.V par zaberoch sa tam mihl hokejistii Jagr,Kasparaitis a myslim ze aj Morozov. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • V 51. minutě filmu, hned po úspěšném použití druhého granátu, vidíme v záběru zadní část vozu Škoda Forman červené barvy (jedná se o poslední typovou řadu vozu). (grovik.net)
  • Ve scéně, kdy jde hlavní hrdina na trénink Pittsburghských tučňáků, se na chvíli objeví i Jaromír Jágr, další slavný hokejista Darius Kasparaitis dokonce prohodí pár slov. (Lurtz37)

Reklama

Reklama