Reklama

Reklama

Diamantový blesk

(festivalový název)
  • Španělsko Diamond Flash
Trailer

Obsahy(1)

Za životy pěti žen se skrývá tajemství. Možná je to trauma, možná jakýsi vrtoch, možná jen touha po spokojenějším bytí... To je však možné jen ve světě fikce a superhrdinů. Oněch pět žen proto podstupuje boj ve světě, který byl vytvořen na míru mužům. (Letní filmová škola)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

hanca.uh odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, co to jako bylo??? Co to znamenalo???....že by nějaké skryté poselství od Carlose Vermuta či snad testování, že člověk se vyhecuje čumět (s nepatrnou nadějí, že aspoň závěr děje filmu bude o něčem - marně) do konce i na takovou nic neříkající a nedávající smysl pič...vinu??? :-))) Závěr: sto otazníků v očích a nepochopený výraz idiota při odchodu od plátna:-))) ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Jistě nevšední snímek, který až do onoho „záblesku“ vypadal zajímavě, měl poutavou atmosféru a nějaké to napětí. Po tomto momentu mě však film postupně přestal zajímat, začal nudit, a to jsem ještě netušil, co mě čeká dál. Následovala totiž série „wtf“ momentů a absurdních situací, kdy člověk nevěděl, jestli má nadávat/smát se jaká je to blbost, nebo brečet utrpením. Za „vrchol“ filmu pak považuju pasáž s „výtlemem“, který ve mně vyvolal směsku negativních emocí, kterou nedokážu popsat, či přesně definovat. Nicméně, Diamantový blesk považuju hlavně za autorovu potřebu šokovat diváka za každou cenu a tento cíl tak "poněkud" pohřbívá jistou míru originality a výsledek ode mě díky tomu dostává ještě docela milosrdné 2*. „Jak se máš?“ – „Mrtvě. Jsem mrtvá.“ ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama