Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebastián pracuje na turistické vyhlídkové lodi v barcelonském přístavu, fandí FC Barcelona a do nejhorších barů chodí za prostitutkami. Když se seznámí s kulhavou dcerou svého přítele, jeho život se změní...? Exploatační espaňolada toho nejhrubšího zrna je nicméně překvapivě přesným odrazem své doby. (Letní filmová škola)

Recenze (2)

Composter 

všechny recenze uživatele

Hodnotim na zaklade shlednute slabe pulhodinky, kterou jsem absolvoval v ramci LFŠ. Rusiva ujecenost, zmateny neděj...prirovnavali tuto pitomost k Troškovi. Ale musim rict, ze Kamenak je na tom o kus lepe... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Hodně ulítlá crazy komedie. Skoro pořád se v ní mluví nebo křičí (místy až zbytečně a otravně moc), a to vcelku i v rychlém tempu. Humor je dost specifický, přece jenom spočívá hlavně v satirických narážkách na španělskou mentalitu. I když vůbec nejvíc se soustředí na fanouškovství, resp. veškerý ten humbuk ohledně fotbalového klubu Barcelony (a pro její fanoušky to je jistě o to osobitější podívaná). Ale naráží se i na televizi a (sportovní) zpravodajství. A konkrétně televizní moderátor (a jeho výstupy) mě pobavily vůbec nejvíc. Na druhou stranu, jistě ne všechny satirické hlody jsem pochopil, ale hlavně zde byly i hlušší pasáže (1 za všechny uřvaná a zcela nevtipná svatební hostina), které mi znemožnily užít si snímek naplno. Což je škoda, i vzhledem k dobrému konci ve velkém stylu. Celkově lepší průměr. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama