Reklama

Reklama

Absolution

  • USA Mercenary: Absolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tajný agent John Alexander má za úlohu zlikvidovať dílera heroínu Kamaala z Afganistanu a získať informácie, kto v USA a Afganistane bohatne z predaja afgánskych drog vo svete. Počas akcie náhodne spozná dve dievčatá, ktoré sú obeťami obchodu s ľudským mäsom a utekajú pred nebezpečným gangsterským bossom, ktorý riadi gang lovcov a pašerákov ľudí a má vplyvné politické kontakty na najvyšších miestach. Nájomný vrah Alexander sa teraz musí rozhodnúť, či zachráni dievčatá na úteku, alebo zostane lojálny voči vládnej agentúre, ktorá ho najala a svoju misiu dokončí. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (52)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem se smál, kroutil hlavou nad debilitou scénáře a měl kolikrát chuť vzít notebook a rozmlátit ho, co to nejvíc jde. Já chtěl dát původně tři hvězdice, pač finále je úctyhodné a bavil jsem se na účet tvůrců. Mno - příběh mne teda vůbec nebavil, byl jednoduchý a předvídatelný, maximálně potěší komunikace mezi hlavní dvojící. Zbytek mne vůbec nezajímal, nudná prostitutka, záporák za každou cenu co nejvíc ďábelský, mne to bylo celé k smíchu! Byron Mann je nejlepší, působí strašně sympaticky, uvolněně a má plno výborných hlášek, snaží se komunikovat se svym parťákem a zde je první mínus. Už mne štve ta arogance Hulka v černym, kterej nosí sluneční brýle i ve tmě! Celé to má u prdele, přitom kdyby fakt sundal kila dolů, strojkem se zbavil těch vousů a začal chodit v kožených bundách, byl bych zase zesranej z každýho jeho výstupu, před kamerou. Good Man byl dobrej, měl lepší akci, která byla i líp natočená. Zde potěší celkem solidní vizuální stránka a dobrá hudba - a je tu akce. Tý je dost. Bitky maj skvělou, ČTI SKVĚLOU, choreografii, která je civilní. Přestřelky jsou realistické, DÍRY PO KULKÁCH VE ZDI, taky jsou dost krvavé a nekompromisní. A ten jeden výbuch není amatérský. Co mne však sralo a neodpustím filmu je špatný střih, který mnohdy ani nenavazoval... ale ta kamera, co snímala záda Seagala a podlahu během soubojů, mělo bejt jako co? Choreografie zazděná idiotským blbečkem, kterej neumí snímat tak, aby bylo vidět kam údery zapadaj! SS tu předvede několik solidních kopů, jeho chorča je mix Aikida a Wing Chunu, naštěstí poslední tři souboje jsou výborný, ještě ten v bytě proti dvoum byl supr (má ho na starosti Mann), a Seagal na to furt má, neskutečná rychlost.. ale opět, většinou kamera snímala podlahu, proč ty vole? Bitky jsou natočeny hrozně a strašně mne to mrzí. Scénář je taky dost imbecilní, některé činy postav nedávaj smysl (když SS má tlumič na pistoli a Mann bez tlumiče, i když musej jednat potichu?) některý dialogy jsou úplně .... nevim, když se Mann zeptal týpka pro koho pracuje a on mu odpoví "pro šéfa", tak jsem se chytal za nos, jako Sami Naceri v Taxi. A ty flashbacky, filozofický kydy a sex v oblečení Seagala si mohli už odpustit. Takže to není ultimátní sračka, přeci jen obstojná akce to jakž takž drží a kvůli Mannovi by se na to měl každej kouknout, protože ta arogance Seagala je k pláči. A bolí to dvakrát tolik když se musím užírat s uvědoměním, že ten vůl na to pořád má. Jenže mi je už jasný, že zřejmě nic pořádného nenatočí. Komentář, co napsal Lateef je ideální shrnutí. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

"Čo urobíme?"..."Budeme ich sledovať, vyslobodíme Chi-ho a potom budeme musieť zrejme škaredo ublížiť niektorým ľuďom." Narvatý/pribratý/nabratý Sígl v kabáte s rýchlosťou tuleňa a s minimálnym pohybom tela eliminuje jedného zločinca za druhým. Už dlho som nevidel film so Seagalom, preto som bol prekvapený, aký je to pán. Seagal v roku 2015 na mňa pôsobí, lepšie ako kedykoľvek pred tým, mám pri ňom pocit, že dá dole absolútne každého. Mimochodom, sú Seagalove vlasy organického pôvodu? ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Skoro som toho Stefana ani nepoznal... zase raz prekvapil a zmenil svoj image na nepoznanie, tak ako to robi v kazdom filme. Tentokrat nasadil slnecne okuliare, ktore poziva aj v noci. Scenar je tak strasne zly, ze horsie boli uz len dialogy. No proste hnus. Segal hra tak nebezpecneho zabijaka, ze som sa z neho dosral aj ja pred telkou. Jedina jedna vec co bola zaujimava a za co davam tu jednu hviezdu je ten polozlty rakos. Doteraz som si myslel, ze ked ti niekto prestreli pluca, tak mas na kahanku a pomaly zomieras. Omyl !!! Rakos to vsetko zvlada s graciou, vyhlusi s dierou v hrudi pol domu a ani minutu nevaha vytiahnut so Stefanom na ukrajinsku diskoteku, kde v pohode zvlada polamat chrbticu dvojemtrovemu rusovi. Stefan sa nam ale pochlapil. Pocas filmu si nabali ukrajinsku kurvu, ktoru si potom zo sebou odvezie aj s raklom na kokote do svojho tropickeho raja a uziva si zapady slnka s dobrym pocitom. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dostal k novému filmu Stevena a je to pořád to samé dokola-příběh sice není to nejhorší,ale ta unuděnost Seagala,stále větší váha a tím menší uvěřitelnost jeho postavě (a nemění na tom nic,že pomalu veškeré chvaty dělá jen rukama).Příběh o nájemném vrahovi (Seagal) ,který je zrazen svým šéfem,který dělá pro chlápka,který si zároveň najal našeho Stevieho,kterého pro změnu žádá o pomoc žena,která byla zajmuta tímto chlápkem jako objekt obchodu s bílým masem je vcelku obyčejný a dalo by se to i na noční večer zkousnout,ale ta negativa hlavně co se týče Seagala převažují a konec filmu kde i člověk s postřeleným tělem dělá kousky jako by neměl ani škrábnutí plus navíc tanec pro Stevena tomu dal hodně špatný dojem.Za mě tedy celkově horší průměr 45% a dvě hvězdy. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Bojovník lámající kosti, který nikdy nekrvácí, narostl do obřích rozměrů a je zněj obézní bijec, který nemůže dýchat ani při chůzi po rovině. I tak není Seagal sebekritický a stále se pasuje do pozice akčního hrdiny. Naštěstí je zde docela dost akce a není špatně natočená. Příběh opět na bodu mrazu a záporák v podání Vinnieho Jonese je pouhou parodií na padouchy, které kdysi hrával. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama