Reklama

Reklama

Angelika a král

  • Francie Angélique et le roy (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Po popravě milovaného manžela hraběte Jeoffreye de Peyrac žila Angelika jistý čas mezi pařížskou spodinou po boku přítele z dětství Nicolase. Navzdory hlubokému žalu se rozhodla získat zpět své postavení, majetek a čest. K tomu jí měl posloužit sňatek s bratrancem Philippem de Plessis-Bellieres. Její manžel však nečekaně zemře na bitevním poli a brzy na to je Angelika povolaná králem zpět na královský dvůr, aby splnila náročnou diplomatickou úlohu. Má přesvědčit perského velvyslance Batchary-Beje k podpisu důležité smlouvy s Francií. Její krása však nenechá chladným nejen velvyslance, ale ani krále, který ji hodlá učinit svou oficiální milenkou. Ale mezi nimi stojí stín mrtvého Peyraca. A tak zoufalý král přizná Angelice tajemství, které mělo být navždy skryto. I když je Angelika stále plná lásky k Peyracovi, v mužích kolem sebe vzbuzuje nepřekonatelnou touhu. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (117)

Ainy 

všechny recenze uživatele

:-) no ... co na to říct .... musela jsem se na to znovu podívat, abych si to oživila a objektivně napsala komentář. Stále stejně necudná a dá snad každému ... Na druhou stranu (podle slov čtenáře, který četl i knihy) markýza byla prý přes ty postele o mnoho víc dajná než jak ukazují ve filmu :-)) Vzpomínám si taky, že kdysi dávno, když jsem film viděla jako mnohem, mnohem mladší tak mě hodně zasáhla satanistická scéna se zabíjením neviňátek a smrt Barcaroly ... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série o Angelice. V tomto pokračování se Angelika blíže dostává ke králi, který by z ní rád udělal svou milenku. Tím se ovšem dostává do nebezpečí, ze kterého jí ovšem vždy dostanou věrní přátelé. Po smrti svého druhého chotě upadá do náruče perského vyslance, ovšem osud jí přinese též radostnou zprávu, a to že hrabě de Peyrac je naživu a dozví se, jak to bylo s jeho údajnou smrtí upálením. Když se s ním znovu shledává, de Peyrac jí uniká, neboť doufá, že to pro ni bude lepší. Angelika však nelení a vydává se ho na konci této části hledat na jih Francie. Stále se je na co dívat, skvělé kostýmové podívané odpovídá prostý a jednoduchý děj s, pro Angeliku, typickými hereckými projevy. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Michéle Mercier, Michéle Mercier a její boky, Michéle Mercier a její dechberoucí ramena, Michéle Mercier a její krásná prsa, Michéle Mercier a její líbezná tvářička a zase ta Michéle Mercier. Jo a ještě trošku starodávné Francie, krásných zámků, honosných kostýmů, precizně vyrobených kulis. No prostě vše tak, aby se to líbilo, jak ženám, tak i mužům. [7463. hodnocení, 104. komentář, 64%] ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Další část příběhu za mnou... A opět spíše zklamání, ale vono je to těžký psát zklamání, když přesně vím do čeho jdu. Dějově né zrovna obohacující příběh. Dyť se to celý odehrává mezi smetánkou. Takže je všechno takový noblesní a moc se tam toho nestane. Navíc v tomto dílu Angelika dá svoje tělo pouze jednomu fešákoj, což je prostě na její poměry velmi málo. Samozřejmě se mu "podvolí" tím stylem, že mu jakoby naznačí - tak pojď hochu, sem jen tvá a hnedle už si lehne na zádá jako fošna :o). Hlavní věc v tomto díle je ta, že se dozví o tom, že její Pejrak (jediný muž, kterého kdy skutečně milovala) žije! Ale na jejich druhé první políbení si ještě oba milenci budou muset chvíli posečkat. Já se teda nejvíc těším na další díl, který se odehrává na moři a tam teprv půjde do tuhýho. Docela by mě zajímalo, esi skutečně někdy žila podobná ženská, která si omotá kolem prstu uplně všechny borce, dokonce i samotného krále, který ačkoli dychtí po jejím těle, ona prostě řekne NE, teď Ne, až jindy... :o) ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tentokrát mocnému půvabu Angeliky podlehne i samotný vládce Francie, král Ludvík XIV. Angelika však pevně odolává, i když u dvora je považována za královu milenku. Ta si to však radši v posteli rozdá s rebelujícím uherským princem Rákoczim. Neskutečná šlapka, ta Angelika naše. V samotném závěru se Angelika opět setkává s milovaným Žofrejem, ale ten před ní utíká..... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (8)

  • Robert Hossein (Jeoffrey de Peyrac) se v aktuálním ději poprvé objevuje až v čase 01:33:00 (předtím několikrát pouze v retrospektivních záběrech). (noelcoward73)

Reklama

Reklama