Reklama

Reklama

Angelika a král

  • Francie Angélique et le roy (více)
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Po popravě milovaného manžela hraběte Jeoffreye de Peyrac žila Angelika jistý čas mezi pařížskou spodinou po boku přítele z dětství Nicolase. Navzdory hlubokému žalu se rozhodla získat zpět své postavení, majetek a čest. K tomu jí měl posloužit sňatek s bratrancem Philippem de Plessis-Bellieres. Její manžel však nečekaně zemře na bitevním poli a brzy na to je Angelika povolaná králem zpět na královský dvůr, aby splnila náročnou diplomatickou úlohu. Má přesvědčit perského velvyslance Batchary-Beje k podpisu důležité smlouvy s Francií. Její krása však nenechá chladným nejen velvyslance, ale ani krále, který ji hodlá učinit svou oficiální milenkou. Ale mezi nimi stojí stín mrtvého Peyraca. A tak zoufalý král přizná Angelice tajemství, které mělo být navždy skryto. I když je Angelika stále plná lásky k Peyracovi, v mužích kolem sebe vzbuzuje nepřekonatelnou touhu. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Príbeh skoro vždy rovnaký, len urodzený milenec sa mení. Ale krásnej markíze, láske z detstva, jednoducho nemôžem dať menej ako tri hviezdy. –––– Ste tu sama? Sama, a spíte nahá?! –––– Láska moja, prišiel som sa pozrieť, ako spíš. Len pozrieť, aby som ťa nezobudil. Utiekol som, a nechcel som s tebou hovoriť. Tvoj život je Slnko a môj podzemie. Odnášam si kúsok večnosti, ktorým je tvoj úsmev, keď spíš. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Angélique et le roy". Romanticko historický príbeh krásnej Angeliky, markízy anjelov pokračuje. Tretí diel nesie názov "Angelika a kráľ". Cieľavedomá, okúzľujúca Angelika stúpa na spoločenskom rebríčku dekadentnej francúzskej šľachty čoraz vyššie. Stane sa významnou, dôležitou členkou kráľovského dvora. V úchvatnom prepychu Versailles, svojou krásou a vášňou očarí i samotného Ľudovíta XIV. Ani mocný Kráľ Slnko nedokáže odolať jej šarmu. Ona však miluje jedine svojho Joffrey De Peyraca. *** ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nemohu jinak než pokračovat ve stejném hodnocení jako u první Angeliky. Jednak jsem ji viděl v době, kdy jsem byl z jejích vnad podobně jako král zcela omámen a i nadále si mi líbila ta doba se vším tím co k ní patřilo. Angelika - to je prostě francouzská romantika stejně jako francouzské parfémy. * * * ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Třetí díl o něco lepší než ten předcházející, životnější a napínavější děj, pletky na královském dvoře, perský princ, uherský pretendent trůnu, všichni zamilovaní, limonádka by ovšem na čtyři hvězdičky nestačily. To ty slzy, které mi vytryskly, ač jsem se jim bránil, v okamžiku, kdy Angelika spatřila Jeoffreye poté, co ji zachránil život. Pak vzápětí zcela nelogické vykolejení,, aby mohl příbwh pokračovat, prostě Džofry od Angeliky utíká... ()

kacirek_ 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je asi nejsalbší z celé série, děj nemá cenu moc kritizovat, páč je to prostě Angelika. Ovšem zklamala holka, zklamala, za celý film pouze jeden zářez na futra, ale za to s královým bratránkem, což se počítá:-). Štěstí, že když se na ní Peyrac přišel v noci podívat, tak spinkala oblečená a sama. Tak a teďka vzhůru na móóóře a zažít trochu exotiky. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (8)

  • Robert Hossein (Jeoffrey de Peyrac) se v aktuálním ději poprvé objevuje až v čase 01:33:00 (předtím několikrát pouze v retrospektivních záběrech). (noelcoward73)

Reklama

Reklama