Reklama

Reklama

Kiseidžú: Part 1

  • Japonsko 寄生獣 Part 1 (více)
Trailer 4

Izumi Šin-iči je obyčejný středoškolák, který si žije svůj život. Ale jednoho dne si prostě tu hudbu nemůže v klidu doposlechnout, napadne ho totiž mimozemská forma života. Mimozemšťan je parazit, který se chtěl dostat do chlapcova mozku, ale nevyšlo mu to, a tak se uhnízdil v jeho pravé ruce. Ostatní lidé ale dopadli hůř a mimozemšťané se jim uhnízdili v jejich mozcích. A čím se takový parazit živí? Dalšími lidmi. Nakonec je to tedy na Šin-ičim, aby se postavil těmto cizopasníků, skamarádil se svojí pravačkou a zachránil lidstvo. (Zíza)

(více)

Videa (10)

Trailer 4

Recenze (30)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Svet napadne nebezpečný parazit, ktorý túži ovládnuť celý svet a zotročiť si ludstvo. Ovládne ludský mozog a začne kontrolovať telo človeka. Parazit napadne aj mladého chlapca, ale nedostane sa k jeho mozgu. Usídli sa v jeho ruke ale nedokáže nad chlapcom prevziať kontrolu. Parazit a chlapec sa stanú priatelmi a snažia sa zachrániť svet pred inváziou parazitov. - SciFi horory sú moje najneoblúbenejšie ale tento bol výborný. Najlepšie boli scény s transformáciami a parádne gore efekty. Hudbu som pri tomto filme ani nevnímal keďže mal film parádny vizuál. Trochu mi vadili postavy vo filme ale to nieje nič podstatné. Tento horor ma velmi milo prekvapil a teším sa na druhé pokračovanie, v ktorom by som sa rád dozvedel niečo o pôvode parazita. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Z filmů o študácích kteří superschopnostmi zachraňují celý svět se mi zvedá dekl a něčeho takového jsem se dost bál i tady, ale nakonec mi to docela sedlo a vypadla z toho celkem příjemná kravina, která je překvapivě spíš komorněji vedená, než aby v ní byl přehršel akčních scén. A ani s těmi schopnostmi to není tak horké. Navíc se to celé bere s humorem a i přes pár pitomých zvratů a nahodilých změn chování to má sympatické hlavní duo a docela mi sedla i ta zápletka. Vlastně je to taková lehce brutální pohádka po Japonsku, takže už z tohohle je krapet jasné, co člověka čeká. Takže jo, víc jak tři sice nedám, ale rozhodně to pro mě nebyla ztráta času, spíš jsem si to celkem užil a na dvojku se někdy vrhnu taky. Ačkoli ta už od pohledu vypadá jako to, čeho jsem se přesně na jedničce obával. Ale třeba to nakonec bude jinak, uvidím. 3* ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Magický úvod i záver naznačoval niečo veľkolepé a nadčasové, niečo ako kultový Matrix, ale potom očakávania prirýchlo opadli. Zaradenie do kategórie horor-komédia je v poriadku, ale práve s týmto mám problém. Na komédiu málo vtipné a na horor málo temné a strašidelné. Nápad ako taký je skvelý, ale spracovanie má veľké rezervy. Viem si predstaviť čo za kult by z tohto scenára dokázal dostať napr. taký James Cameron, ale japonský režisér ním samozrejme nie je. V Japonsku mal vraj film veľký úspech, tak neviem či sa so mnou niečo deje alebo jednoducho nie som z Japonska...Dám ešte šancu pokračovaniu, ale toto iba priemer. 60%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Z velkých obav nakonec velmi příjemné překvapení. Na film mě nalákaly pozitivní ohlasy z Japonska a určitě nelituji. Film má perfektní vizuál a solidní myšlenku i námět. Město nakazí paraziti, vyberou si hostitele, kteří se živí lidským tělem, ovšem hlavního hrdinu nakazí mimozemský parazit do ruky místo mozku a stanou se paradoxně přátelé, kteří společnými silami eliminují zbytek nakažených. Chválím velmi originální Monster/Parazyty a pár působivých scén, především scénu s rozsekanými těly mrtvých školaček, je zde i trocha gore, ale přál bych si ještě o něco drsnější provedení, ale palec nahoru, na druhý díl se i těším. 65% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Díky tomu, že tady filmaři musí nacpat skoro 8h seriálu do dvou filmů je děj patřičně nahuštěný a scénář krásně osekaný o všechny ty přiblblé pseudofilosofující monology a tím pádem jde bezesporu o stravitelnější záležitost.. Na druhou stranu, celé by to šlo natočít (zahrát, zrežírovat, nasnímat) rozhodně lépe a ve výsledku nejde o nic strhujícího. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama