Reklama

Reklama

Film o filmu Díra u Hanušovic

(TV film)

Obsahy(1)

Dokument o natáčení nového českého filmu Miroslava Krobota. Pohled do zákulisí filmu, který celý vznikal v nádherné krajině Jeseníků. Dokumentaristka Linda Kallistová Jablonská ve Filmu o filmu Díra u Hanušovic sledovala filmový režijní debut Miroslava Krobota, „jeho" herce z Dejvického divadla a obyvatele Vikantic a Hanušovic na Jesenicku, kde se film natáčel. Zajímalo ji nejen to, co se děje před tím, než zazní režisérův pokyn „akce" a „stop", ale také jak skutečnost, že se k nim na dva měsíce přestěhoval filmový štáb, vnímají místní. Účinkují: obyvatelé Vikantic a Hanušovic a štáb a herci filmu Díra u Hanušovic. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele

Takový ten tradiční film o filmu, ve kterém povídá režisér, scénárista i herci, včetně obyvatel vesničky Vikantic, kde se natáčelo. Z filmu o filmu sálá pohodová atmosféra, která při natáčení mohla panovat a předjímá, že i film by mohl být dobrý. Hudba: Marek Doubrava ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Krobot se Sokolem si za svůj režijní debut vybrali místa, odkud pochází a která dobře znají. Zatímco Sokolovo Krásno bylo prakticky sledováno na každém kroku a komentováno ve zdejším tisku, Krobot si ve Vikanticích v klidu dotočil svou Díru u Hanušovic. Myslím si, že tento film o filmu jednoznačně naznačuje, kdo bude mít v tomto minisouboji navrh. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama