Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles zasáhla katastrofa a všichni jsou evakuováni. Mladík Calvin se ale rozhodl, že nejprve zachrání svoji přítelkyni, kterou se chystá požádat o ruku. Zajali ji ale nebezpeční uprchlí vězni... Pět miliard let pracovalo zemské jádro jako obrovský jaderný reaktor. V současnosti se však čím dál víc přehřívá a prognózy jsou apokalyptické. Do jeho výbuchu nezbývá mnoho času. Nejohroženějším místem na Zemi se stává americké Los Angeles, pod kterým se hromadí nejvyšší tlak z útrob planety Země. Obyvatelé se ocitají ve velkém nebezpečí, a stát proto nařídí evakuaci města. Calvin Hopkins však nemůže odejít, protože pátrá po své nezvěstné přítelkyni Ashley, kterou chtěl zrovna požádat o ruku. Ashley je mezitím uvězněna spolu s kolegy ve sklepě v práci. Jenže odtamtud je unesou uprchlí vězni – a Calvinovi zbývá už jen velmi málo času... (TV Prima)

(více)

Recenze (18)

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát žádná dlouhá předehra a otřesy   půdy a narušení mrakodrapů začíná hned od   začátku filmu. Nutno dodat, že dalšího   zbytečného filmu z řady katastrofických   příběhů, které se týkají různých   zemětřesení. Film se tak zařazuje po bok   příspěvkům produkční společnosti Asylum, je   stejně uhozený. Dialogy jsou až neskutečně   hloupé, takové snad nemohou napsat žádní   normální scénáristé. Herecké výkony na   stejné úrovni odpadu stejně jako filmové   efekty. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Jó v Los Angeles, tam tvrdej chleba maj. Nejdřív mají Armagedon v Los Angeles, teď dokonce Apokalypsu v Log Angeles. A vsadil bych se, že tam určitě řídil i nějakej obří pavouk nebo ohnivý tornádo! No co si budeme, zetko které z odpadu vytahují jen občas nějaké ne až tak strašné efekty a čitelný náznak příběhu. A kdo by čekal, že všechny zachrání Tielk z Hvězdný brány! 25% ()

Reklama

Berty00 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako môže v tejto dobe natočiť niečo také?!?! Bez najmenších pochybností musím dať odpad lebo už začali pomaly vymierať takéto holywoodske "sračky" a toto je len dôkaz toho ako hlboko môže film klesnúť...Zarážajúce boli aj totálne "umelé" dialógy...Film pri ktorom neviem či sa mám smiať alebo sa hlúpo búchať po hlave s pocitom že by som to spravil lepšie a taktiež preto že som to vôbec sledoval...(Povedzme si,nielen Markíza stojí za prd ale spolu s televíznou stanicou JOJ,JOJ plus a Doma je najväčšou hlúposťou medzi TV programmi...) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Los Angeles je druhé najľudnatejšie mesto v USA, má rozlohu tisíc tristo kilometrov štvorcových a žijú v ňom takmer štyri milióny obyvateľov. Leží na západnom pobreží Spojených štátov amerických, v štáte Kalifornia. Fatálna živelná pohroma ohrozujúca toto veľkomesto je skvelým námetom na katastrofický film. "Apokalypsa v Los Angeles" by iste zaujala mnoho divákov, to však by ale nesmela byť tak primitívne spracovaná ako je to v prípade tohto snímku, ktorý v roku 2014 natočil akýsi total béčkový režisér Michael J. Sarna. * ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se zdá, snímků o zemětřesení není stále ještě dost. Další z levné produkce (překvapivě) opět nepřináší nic nového, nic zásadního. Sotva film začne už se všechno třese, všichni se v tu ránu chovají jak vyčpělá banda z džungle komunikující mezi sebou za použití až neuvěřitelně přiblblých dialogů a aby toho nebylo málo, přidalo se trochu na dramatičnosti krimi žánrem. Šablonovitost naprosto nelogického děje, nad kterým nemá cenu přemýšlet, opět jak vyšitá a tak vzniká otázka, kam se poděla všechna ta filmová klasika, která má i přes své stáří nad těmito skvosty setsakramentsky navrch. Pro zajímavost, ve stejném roce vznikl na stejné téma i snímek pod názvem 'Armagedon v los Angeles'(2014). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama