Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezidentova dcera je zajata a uvězněna. Na její záchranu byl vytvořen speciální tým elitního ženského komanda... (TV Barrandov)

Recenze (48)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najväcsim plusom tohto filmu je kasting. Ustredna stvorica hrdiniek + Cynthia Rothrock ako ich nadriadena boli zvolene bezchybne. Chemia medzi nimi funguje na jednotku. Dokonca aj Brigitte Nielsen ako beckovo prehravajuca zaporacka je zabavna. Bohuzial kasting je jedinou prednostou tohto filmu. Je to klasicka Asylum na kolene vyrobena produkcia bez akehokolvek rozpoctu. Takze prakticky uplne absentuju standardne akcne sceny ako prestrelky, nahanacky a vybuchy. To ze tu sem tam niekto vystreli, digitalne vybuchne jedno auto a spadne este digitalnejsie lietadlo sa medzi akcne sceny ani pocitat neda. Bez penazi bola sanca sa aspon predviest v bitkach. Ale jedinu akotak uchadzajucu bitku tu ma jedine Zoe Bell. A to je vsetko. Az mi je to luto, pretoze s touto zostavou by sa dala natocit za takych 20 mega a v rezii niekoho schopneho ako je Isaac Florentine alebo William Kaufman, skvela beckova verzia Expendabelles. Lenze v produkcii Asylum sa zmohli len na pekny plagat so sexi devami, ktory vas nalaka na prazdny film bez poriadnych akcnych scen. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tam, kde veľké štúdia kecajú, tam The Asylum koná. Ako to už tu nejeden recenzent napísal, Hollywood iba avizuje, ale nerobí nič preto, aby sme sa dočkali očakávanej ženskej verzie THE EXPENDABLES. Expendabelles s ( bohužiaľ v dnešnej dobe ) podradnými akčnými herečkami a s podradným režijným vedením. Sr@čka sa však ( na moje prekvapenie ) nekoná. Akcia nieje na zahodenie, cítiť z toho síce asylumizmus, ale verte, že toto štúdio natočilo podstatne horšie fláky. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na totální céčko to zase tak děsný jako jiný spřátelený kousky fakt není. Výhodu vidím už v tom směru, že namísto bejvalejch akčních es se tu promenádujou akční pipinky, takže místo pivních pupků sem tam vyděsí jen nějaká ta vráska. Potěšila mě přítomnost vykopávek, který ale v 90' kopaly hodně slušně (mluvím o Nielsen, Rothrock radši nekomentuju, ta tu fakt vypadá děsivě, ač ona ani zamlada nebyla žádná kočena), a navíc jsem si musela donést bryndáček z dob nevinných, protože Kristanna Loken i Zoë Bell jsou na obrazovce tak často (hip hip hurá, to fakt potěšilo) a tak sexy (to jsem celkem očekávala), že se moje tělesný tekutiny draly ven obdobnou rychlostí, jako se to předpokládá v případě prvního úletu šestnáctiletýho nadržence. Co si budeme povídat, dokoukáno, vzápětí smazáno... ale těch 90 minut se fakt dalo přežít bez jakýkoli újmy. Když teda nepočítám dehydrataci. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ten film je tak blbej, že vlastně jen čekáte na to jakou další blbbost přinese. Celý se to stupňuje do neskutečně hloupýho finále a zakončený přistáním letadla trvající 2 vteřiny a naznačující, že holka přistála bez podvozku. Jenže Brigitte Lundgren Nielsen je charakterově pořádná svině. A i když tu o herectví nemůže být téměř řeč, tak konečně aspoň pořádněj záporák. No a holkám se vždycky fandí líp. Kór když vypadají dobře. A to, že se snaží drsně hláškovat a máme jim věřit, že právě udělaly to co vidíme na obrazovce, jim prostě odpouštím. Nakonec dám 55 procent, protože jsem se sice někdy nechtěně, ale bavil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Elise, dcéra prezidenta Spojených štátov amerických, bola unesená v jednej postkomunistickej republike, ktorá bola kedysi súčasťou Sovietskeho Zväzu. Teraz v zemi vládne chaos a anarchia. Ulrika, chladnokrvná vodkyňa nebezpečnej ozbrojenej skupiny chce, aby jej USA pomohli stať sa prezidentkou s neobmedzenou mocou a stabilizovať situáciu v krajine. Preto uniesla a uväznila dcéru amerického prezidenta. Na jej záchranu je vyslané špeciálne ženské komando. Snímok "Mercenaries" je super béčková variácia, z dielne brakovej americkej filmovej spoločnosti The Asylum, na akčné tituly zo série "The Expendables" (Postrádateľní). V tomto prípade je to však výhradne čisto ženská záležitosť. Femine action massacre? Nie! Iba trapná, lacná, asylum sračka. * ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Dej filmu sa síce odohráva v Kazachstane, no celé natáčanie prebiehalo v Kalifornii. (m.a.t.o.)
  • Když Raven (Vivica Fox) dostane dvě pistole, agent jí říká, že jsou to pistole Glock 19 ráže 9mm parabellum na 14 nábojů. Glock 19 v ráži 9mm Luger je ale na 15 nábojů. Poté Raven zkouší spouště pistolí a říká, že nejsou ochozené. Nemohla však spouště zkoušet, protože neměla natažený závěr a u pistolí Glock musí být před každým výstřelem natažen závěr, aby napnul spoušť. (JohnSmith)
  • Pracovný názov filmu bol Prison Raid. V Nórsku a vo Švédsku zase vyšiel pod názvom Expendabelles 3.0. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama