Reklama

Reklama

Dog Food

Krátkometrážní / Drama / Horor / Thriller
USA, 2014, 18 min

Obsahy(1)

Někteří řezníci nemají smysl pro humor. Zvláště když jim někdo unese jejich milovaného psa a následně je pozve na večeři. (SOLOM.)

Recenze (5)

Slopter 

všechny recenze uživatele

Amanda je moje oblíbenkyně a v tomto krátkém filmu, který má jen tři postavy, působí nejvíce „normálně“. Její bratr toho moc nenamluví a tváří se divně. Poslední postava, řezník, jede z extrému do extrému - s úsměvem se chvástá zabíjením zvířat, pláče nad zmizením svého psa, poté zabije dva lidi, když si myslí, že oni toho jeho psa zabili a ještě mu ho naservírovali k večeří! A když zjistí, že jeho pes žije, nakrmí ho ostatky těch dvou. Teda fuj, ten opravdu nemá smysl pro humor! Doufám, že poselství tohoto filmu je, aby se lidé zamysleli nad absurditou, jak jsme ochotni pro záchranu jednoho zvířete (svého domácího mazlíčka) udělat takřka cokoliv a na druhou stranu je nám lhostejné zabíjení a utrpení milionů zvířat, které prý potřebujeme jako potravu… Nebo jakožto vegan vidím tuto problematiku všude i když tam není? ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladý chlapec žije namiesto priatelky so svojím psom, ktorý preňho znamená všetko. Jedného dňa sa v jeho mäsiarstve zjaví krásne dievča, ktoré sa po čase vráti a pozve ho na večeru. Chlapec pozvanie prijme, ale to ešte netuší, čo všetko sa na večeru bude podávať. - Príjemný krátkometrážny horor s velmi dobrým vizuálom. Nečakajte od toho žiadny masaker a krvavé gore scény, všetko je tu decentné a pôsobí reálnym dojmom. Príjemné herecké obsadenie na čele s Amandou ma tiež potešilo. Hudba je velmi príjemná a pomáha vytvárať atmosféru. Perfektný horor, ktorý je kvôli svojej stopáži vhodný na večer, kedy má toho človek viac, ale keďže je na hororoch závislý tak si aspoň nejaký krátky musí pozrieť. A to je presne môj prípad. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Malo to byť pozastavenie sa nad amorálnosťou mäsiarov, ktorý sa ´´nehumánne´´ správajú ku svojím zvieracím obetiam? Alebo to malo byť myšlienkové posolstvo o tom, že tí na druhej strane ( myslím ľudí ) to nemajú v hlave občas v poriadku? Každopádne bullshit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela zvláštní krátkometrážní snímek mě zaujal spíše díky pohledné Amandě Seyfried a svému „dramatickému pojetí“, nežli přidanou finální „hororovou“ vložkou. Tempo příběhu bylo dost vlažné a místy jsem měl z toho řezníka pocit, že je snad zoofil. To však nic nemění na tom, že průměrné hodnocení si to snad zaslouží. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Krátke a výstižné. Proste čo keby sa karta obrátila a zvieratám by sa servírovalo ľudské maso? A keby ľudia prosili o život, dostali by odpoveď, že ich maso je proste chutné, tak majú smolu.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama