Reklama

Reklama

Jeskyně

Trailer

Skupina přátel na ostrově Formentera nalezne jeskyni, rozhodne se jí prozkoumat a následně se v mnoha uličkách a průlezech ztratí. Nedostatek vody, jídla, světla a žádný kontakt se světem si na skupince začne vybírat svou daň v podobě paniky a halucinací. Pro přežití budou nuceni učinit strašlivá rozhodnutí... (TV Horor Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Filmax je ničím zaujímavá továreň na snímky s kolísavou úrovňou, čo je všeobecne známe. Systematicky ich totiž vrhá, amplitúdne tu a tam více méně (ne)vydarené a v prípade tohto zmiešaného stáda ( 3m:2f ) zblúdilého v jaskynnej pasci, sa jedná o mínusový príspevok. Fredy si na svoje ramená vzal viac ako uniesol a mizerný pokus o kamerový drajf filmu uškodil. To krkolomné kamkovanie už dávno odišlo a je smutné že klaustrolokácia aj trend sú už dávno v depe, čo si režisér očividne neoveril. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nějak nemohu pochopit, když někdo vyrazí do přírody a najde jeskyni, vždy ji musí prozkoumat. Tak jako pětice přátel ve filmu. Co tam chtěli najít? Poklad? Bezhlavě se vrhnout do hloubi jeskyně, aniž by vůbec někdo sledoval, kde je východ. Navíc se ukáže, že až tak dobří kamarádi nejsou. Poslední třetina nahánění v jeskyni byla až deprimující. Já tohle prožít, tak jsem pacientem u MUDr. Choholouška :-) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Pätica priateľov, dovolenkujúca na ostrove Formentera, sa tu rozhodne preskúmať sieť jaskýň, ktoré objavia v skalách. Onedlho však začnú blúdiť, stratia sa a začne im to postupne liezť na mozog, až sa časom sebecky (a predvídateľne) obrátia proti sebe. Klaustrofobický španielsky found footage horor, ktorý mohol byť s trochou šťastia vydarenou „descentovinou“, no na to tvorcovia zrejme nemali dostatok snahy ani zručnosti. Väčšina diania sa odohráva v rámci pomalšieho, až stereotypného survivalu a v záverečnej tretine sa všetko vyvrbuje do nervóznejších rozmerov. Hoci to ani do konca vlastne neponúklo nič výnimočnejšie, oceňujem aspoň zaujímavé jaskynné prostredie a to, že sa film aj tak dokázal vo finále doviezť v (ne)príjemne napínavom duchu. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Tak jak nechápu tuhle pětici kámošů, co náhodou objeví jeskyni a bezhlavě tam vlezou, tak nechápu lidi, co na tenhle typ filmů koukaj a pak to s chutí poplivaj. Šmarjá, nečekám duchaplný rozhovory, nečekám něco, co jsem ještě neviděl...chci gradující napětí, nepříjemnej pocit v žaludku a nejlíp bez nadpřirozenej prvků. A to jsem tady přesně dostal. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nevím, mě to přišlo jako skoro každé found footage, co nijak ničím nevybočuje. Postavy jsem si nijak neoblíbil, příběhy nic extra, ani z té jeskyně jsem neměl tu správnou klaustrofobickou atmosféru jako Pod zemí. Ani jsem nepochopil, proč tam lezli - ještě před tím, než tam jdou, jim je jasný, že to tam uvnitř bude velký a že ta jeskyně není známá a oni tam stejně vlezou a dlouho se tam procházejí, dokud někoho z nich nenapadne jít pryč, no a pak to celé začne, jde to do tuhého, ale mě si ti nic nezískalo tak jako tak. 2* ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama