Reklama

Reklama

Wood Job!

  • Japonsko WOOD JOB!(ウッジョブ) 神去なあなあ日常 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Hirano Júki neudělal přijímací zkoušky na vysokou školu, jenomže všichni jeho kamarádi ano, dokonce i přítelkyně, která se s ním hned na to rozejde. Je v bezradné situaci, nechce další rok šprtat na zkoušky, a tak se rozhodne, že si udělá nějaký kurz. Přihlásí se tedy na lesnictví a to jenom kvůli tomu, že na propagačním letáku měli pěknou slečnu. Jenomže práce v lese je úplně o něčem jiném než honit sukně... Může v takovém prostředí Júki přežít? (Zíza)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (42)

Mikah 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a milý snímek plný úsměvných scén, který ve mně na okamžik probudil touhu přidat se k Júkimu a žít v zapadlé horské vesničce, kde to voní dřevem a život plyne poklidným tempem. Dokonale jsem se odreagovala a pobavila. Musím se přiznat, že ačkoli je Šinobu Jaguči jedním z mých oblíbených režisérů, od tohoto filmu jsem toho moc nečekala, a o to víc jsem si ho užila. Už teď se těším na jeho další. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moj prvy film od Sinobu Jaguciho a hned kvalitna podivana. Hirano Juki namiesto VS siel do lesa pracovat s drevom a motat sa okolo tazby dreva. Nasledne sa vacsina pribehu toci okolo tazby dreva. Dalsi dokaz, preco sa vyhybam cinsko - hongkongskej kinematografii, ale toto je jeden z filmov, preco mylujem japonske filmy. Sinobu Jaguci sa u mna predviedol, to jo : 77 % ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Není nad to si jednou za čas dát japonský film. Dokonce přemýšlím, jestli jsem vůbec někdy viděl japonskou komedii. Wood Job totiž jedna taková je...a rozhodně ne ledajaká. Vlastně vypráví příběh party dřevorubců, které když průměrný Japonec ve své zemi potká, tak na tak silný zážitek pravděpodobně nikdy nezapomene. Každopádně stejně jako to umí jiné národy, i Japonci dokázali natočit příjemný komediální příběh s klasickým průběhem a pozitivní náladou. Co už ale nebylo tak klasické, tak samotný závěr a nebo postava alfa samce dřevorubce, kterej se nehodí ani do samotné japonské kultury. Mně se ale naopak moc líbil. Takže pakliže do tohoto filmu půjdete, tak respektujte les nebo Vás zabije! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Oddechový film, který nejen pobaví, ale pochlubí se krásnými záběry na japonský venkov, který ovšem není ten typicky známý – není totiž plný rýžových políček, ale vysokých stromů. Bavilo mě to, obešlo se bez patetických keců, herecké výkony byly na výbornou (obzvláště Sometani, ten kluk je tak obyčejný, až je radost na něj pohledět a užívat si, že umí hrát). Jak tomu u Japonců většinou bývá zvykem, nejedná se čistě o komedii, ale v příběhu je divákovi nastíněn i život na japonské vesnici, tradice i stále odlišné myšlení od lidí ve městě a hodnoty. Jak se říká: má to přesah. Film na mě působil krásně uceleným dojmem, kdy divák opravdu vidí tu změnu v Hiranovi (nemluvě o tom, že tuto změnu velmi dobře vyjádřil i způsob snímání kamery). Pěkný film o šíleně pyšném princi. Silné 4*. Titulky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Potencialne to mohol byt neskutocne prijemny pohodovy film o tom ako je zivot na dedine tak nejak lepsi a pohodovejsi ako v meste. Ale cele to zhatil nevyrazny, necharizmaticky a miestami otravny hlavny hrdina. Co je dost velky problem, kedze z jeho pohladu zazivame vsetky tie drobne epizodky. Dokonca som mu ani neprial, aby zbalil tu peknu zensku. S takym volom to bude mat dost tazke. Pritom ostatne postavy su skvele. Hlavne postava drsneho instruktora. Takze vo vysledku je to len slusna jednohubka, ktora nenaplnila svoj velky potencial. 6/10. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama