Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Jako tady skoro všem i mně přisla takhle komedie nesmírně vtipná, když jsem byla malá. S bráchama jsme měli takovou tradici, že jsme si ji pouštěli, spolu s Ace Venturou a Kamarádem do deště, alespoň jednou do roka. A já jsem si vždycky česala vlasy stejně, jako to v tomhle filmu nosí největší krásky.o) Nedávno jsme si ji s kamarády pouštěli znova a to při příležistosti, o které by se dalo říct, že vám přijde směšný skoro všechno. A tak mě celkem zamrzelo, že kromě pár vyloženě profláknutých scén, jsem se už mockrát nezasmála. Přesto ale vždy, když se řekne Ski Academy, se mi vybaví příjemně strávený čas a to se přece počítá! 60% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl někdy v polovině 90. let na Nově. Tehdy to Nova dávala docela pravidelně, ale pak se to úplně vytratilo z televizního programu. Dnes jsem to viděl poprvé od té doby, po nějakých 23-24 letech. A musím říct, že zůstaly jen nostalgické vzpomínky na ten absolutně dokonalej film, který se za ty roky změnil k nepoznání. Sice stále si pamatuji toho chlapa se třema tvářemi, ty salta na lyžích, zběsilé honičky na sjedzdovkách. Jenže to vše úchvatné vyprchalo. Dneska s odstupem let je to už jen průměrná podívaná. Ta crazy komedie už tak moc nedává smysl, navíc podobných lyžařských komedií je už spousta. Už to není ten punc originality jako před lety. [2669. hodnocení, 144. komentář, 47%] ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na dětsvtí občas rozostří skutečnost. Tato komedie je dokonalým příkladem. Pamatuji si ji celou, dokonale znám děj i nějaká ta hláška se v mé paměti objeví. Co si pamatuji je spojeno se zábavou a pohodou (jakmálo ke štěstí ve 12ti letech mě stačilo:-)). Bohužel (nebo snad bohudík) je to víc jak 15let co jsem tento film viděl, tak mé hodnocení je spíše z pohledu naivního a neznalého 12letého kluka, než 29letého pragmatika. A kdo ví jaké bude až jej skouknu někdy v budoucnosti (VHS na které jej mám je spíše do muzea než do videa a to video které mají rodiče je spíše lapačem prachu než výkonným strojem-18let je ale úctihodný věk). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já mám tenhle film prostě rád už od malička a dodnes patří mezi nejoblíbenější komedie mého otce. Je to celkem prdel a dá se narazit na několik opravdu povedených scén, kterým se zasměju i po dvaceti letech, co jsem to viděl poprvé. Navíc to na rozdíl od těch novodobých kokotin není jen o sexu a ztrátě panictví (panenství), ale hlavně o „boji“ mezi horskou hlídkou a slizkým pracháčem + jeho pohunky. Najdou se tu i slušná děvčata, srandovní postavy, slintající a grgající pes a samozřejmě akrobatické kousky. Takže tomu s klidným srdcem dám solidní průměr a vždy se na to rád podívám znovu. ()

wray 

všechny recenze uživatele

podobne ako ostatni, patrim k tym ktory tento film videli niekedy na zakladnej a bola to proste pecka (u mna bonus body kedze som vtedy niekedy chodieval na lyziarske), lebo su tam makaci na lyziach humor je pre detskeho divaka idealny, a v 13tich ci kolko som to mal, clovek ostatne "drobne" nedostatky prehliadne. Tuto sezonu som tiez lyzoval viac, tak som si povedal ze nebude zle pozriet si lyziarsku akademiu. Nuz - nebolo to uplne zle, ale nebudeme si klamat v sucasnosti to uz divakovi nema velmi co povedat, a ked tak zvazim ake filmy sa natacaju dnes, tak asi ani ten detsky divak by tento film v dnesnej dobe neocenil. 2* davam len z nostalgie. Neviem ci mozem niekomu odporucit, ale mam taky pocit ze za 10,15 rokov si to mozno predsa len pozriem znova :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama