Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

wosho 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na dětsvtí občas rozostří skutečnost. Tato komedie je dokonalým příkladem. Pamatuji si ji celou, dokonale znám děj i nějaká ta hláška se v mé paměti objeví. Co si pamatuji je spojeno se zábavou a pohodou (jakmálo ke štěstí ve 12ti letech mě stačilo:-)). Bohužel (nebo snad bohudík) je to víc jak 15let co jsem tento film viděl, tak mé hodnocení je spíše z pohledu naivního a neznalého 12letého kluka, než 29letého pragmatika. A kdo ví jaké bude až jej skouknu někdy v budoucnosti (VHS na které jej mám je spíše do muzea než do videa a to video které mají rodiče je spíše lapačem prachu než výkonným strojem-18let je ale úctihodný věk). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec to kupodivu zase až tak hrozně nedopadlo. Šel jsem do toho s tím, že si možná zničím další svoji dětskou nostalgii, ale nakonec po takovým nijakým rozjezdu jsem se pobavil docela obstojně. Šílenec co jezdí na všem možným pak určitě vede a hrozně mi připomínal Zeda z Policejní akademie. Dočkáme se tu i slušných akrobatických lyžařských kousků i když trojité salto s pěti vruty tu ještě nečekejte. Na to má copyright Aleš Valenta. Každopádně taková nenáročná crazy zábava typická pro dobu svého vzniku. Pokud jste to v dětství neviděli, nebo vám lyžování absolutně nic neříká, tak raději ruce pryč.55% ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Jako malému se mi doma hřála kazeta s Lyžařskou akademií ve skříni, tak jsem chtěl zavzpomínat. Pamatoval jsem si už jen matně chlápka s maskama a přetahovanou na lyžích. Hodně místa tu je vyplněno sjezdem kopců a zpěvem, který moc nevítám ve filmech, takže úplně ono to není. Jednou za deset let se na to ale dá dívat. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl někdy v polovině 90. let na Nově. Tehdy to Nova dávala docela pravidelně, ale pak se to úplně vytratilo z televizního programu. Dnes jsem to viděl poprvé od té doby, po nějakých 23-24 letech. A musím říct, že zůstaly jen nostalgické vzpomínky na ten absolutně dokonalej film, který se za ty roky změnil k nepoznání. Sice stále si pamatuji toho chlapa se třema tvářemi, ty salta na lyžích, zběsilé honičky na sjedzdovkách. Jenže to vše úchvatné vyprchalo. Dneska s odstupem let je to už jen průměrná podívaná. Ta crazy komedie už tak moc nedává smysl, navíc podobných lyžařských komedií je už spousta. Už to není ten punc originality jako před lety. [2669. hodnocení, 144. komentář, 47%] ()

Muad 

všechny recenze uživatele

"Pánové ztratila jsem kontaktní čočku pomůže mi ji někdo najít?" "Jmenuji se Barbara Čekoniová a jsem z Bratilslavy.. toto je Barbara Jackoniová a je z Bratislajvy.. z Bratislavy.. to je rozdíl?" "Ochutnat smrt.. Žít život.." " aa tohle raději sami doma nezkoušejte" Těžká blbost, těžká nostalgie.. a všiměte si, že nikdo nemá karvingy :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama