Reklama

Reklama

Vzpomínáš si?

Trailer 1

Obsahy(1)

Beatrice je narkoleptička, Roberto kleptoman. Náhoda tomu chtěla, aby se potkali v čekárně u společného terapeuta. Mezi nečekaným usínáním kdykoli a drobnými krádežemi kdekoli Roberto zjistí, že Beatrice je láskou jeho života. Bylo nebylo. V jedné čekárně u terapeuta se potkali stydlivý podivín Roberto a okouzlující Bea. On je kleptoman, co píše ultra strašidelné pohádky, které děsí všechny dětské čtenáře k smrti. Ona učí na základce, má narkolepsii a trpí náhlými útoky své nemoci, po nichž si nic nepamatuje. Proto si každý den zapisuje vše, co se jí stalo, do velké červené knihy. Někde mezi náhlým upadáním do spánku a příležitostnými zlodějinami se mezi těmi dvěma zrodí láska. Jednoho dne však Bea znovu díky své diagnóze všechno zapomene. Dokonce i na svůj dosavadní život s Robertem... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Perfektně vymyšlený příběh. Je snad něco horšího, než když se sejdou 2 dosti odlišné lidé, nakonec se dají konečně dohromady ( a že to trvalo), pak jeden z nich ztratí paměť a celé manželství a život je v troskách... Velkou výhodou filmu je, že to nevypadá lacině, možná je to právě proto, že nemá typ konce "spolu a šťastní"... ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

tak tohle mi opravdu sedlo, hlavně v první polovině snímku skvělé fóry, které ve mě probouzely hlasitý smích. V druhé části to byla už spíše taková lehce potrhlá romantika, ale i to byla zajímavá strínka filmu. Užil jsem si to a pobavil se víc než u řady mnohem výše hodnocených komedií, i díky originalitě snímku, protože tenhle film není podle klasické hollywoodské šablony. 90% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už samotný název, respektive český překlad, ve mně vnuknul jistou myšlenku. Po shlédnutí a pár dnech na to totiž přemýšlím, zdali si na film vůbec vzpomenu a zatím to ještě jakž takž jde. Myslím si ale, že na něj vcelku brzo zapomenu. Respektive na jeho příběh a průběh. Na co ale určitě nezapomenu, tak na laskavost, se kterou ke mně do pokoje zničehonic dorazil a s radostí mi dokázal zvednout náladu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáš si? Už ne. Kdepak, málo si vybavuji a to díky tomu, že šlo o naprostý Italský obyčej, který si říka komedie. Spousty slabých a laciných vtípků. Takový to - cha cha, to je legranda, to byl ale panečku žertík, to je junda, to je k popukání atd... Herecké výkony taktéž průměrné. Dvojici hlavních představitelů by si mohli v klidu vystřihnout i Čvančarová se Zounarem. Jo, akorát si zapamatuju zmrzlinu s příchutí kávy a citronu, to musím někdy zkusit. 50% ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Italská romance, na kterou se dobře koukalo a kde mi nevadil ani dobrý konec, i když byl trochu otevřený. Líbilo se mi, že klasický scénář těchto komedií, kdy se nejdřív dva sbližují, potom dojde k nějakému konfliktu, aby se ti dva mohli zase na konci sejít, byl narušen. Tady prostě Beatrice "zmizela" a nebylo to proto, že by jeden nebo druhý udělali nějakou hloupost nebo sviňárnu tomu druhému. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama