Reklama

Reklama

Appleseed Alpha

  • Japonsko Appleseed α (více)
Trailer

Tvůrce série Ghost in the Shell a režisér filmu Appleseed uvádí strhující post-apokalyptický prequel Appleseed: Alpha. Dva námezdní vojáci, Deunan a její partner – kyborg Briareos, kteří přežili světovou válku, jsou vysláni na misi do odlehlé části válkou rozbitého města. Během jejich operace narazí na Iris a Olsona, obyvatele utopického města Olymp, kteří možná znají způsob, jak zachránit svět. Ovšem bezcitný Talos a intrikářský vojenský vůdce Two Horns mají své vlastní plány a Deunan a Briareos musí ochránit své nové spojence, aby lidstvo nepřišlo o svou poslední naději. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Axis 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen technologické demo bez jakéhokoliv jiného přesahu. Za jehož vizuál a svět bych v hrách zabíjel a za jeho tupost též. S původním filmem (2004) má spojitost jen ústředním duem army hot chick Deunan s kybervojákem Briareosem a jejich bloumáním světem po třetí či jaké světové válce. Dřív se alespoň filozofovalo a vykrádalo téma soužití lidí, kyborgů a umělých lidských bytostí. Na pozadí se prováděli vynikající akční party a k tomu se bojovalo v robotických exoskeletonech. Dnes jde jen o hru na první signální. 5/10 za technologii. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, milujem snímky tohto typu. Počítačovo animované, ale nie pre deti. A hlavne z postmoderného sveta. Respektíve z toho postapokalyptického. Tu vás už od začiatku zaujme vňadná kráska s bujným poprsím. Jej parťák kyborg je cool a ich chémia funguje. Najväčším problémom tejto snímky je však príbeh. Vymyslený s prstom v nose a s palcom na nohe v ústach. Práve kvôli príbehu sa to vlečie a vy nemáte motiváciu pozerať až do konca. Ja som to vydržal a prekvapenie sa nedostavilo. Ale na priemer to vyšvihla krásna animácia a zaujímavé postavy. Žiadnu väčšiu chybu som vo vizuále nevidel. Je tu na začiatku pri prvej prestrelke hudba, ktorá sa vôbec nehodí a dokonca pokračuje aj po boji, akoby obraz nepasoval do zvukovej vložky. Každopádne ako som už spomenul, podobné snímky 3D animácie mám rád a preto ako taká spokojnosť. ()

Reklama

strikeman 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série Appleseed je sice (což je logické) technicky nejvyspělejší, ale dokonalým vizuálem výčet jeho kladných stránek končí. Béčkový příběh, úsměvně přiblblé dialogy, akční scény se nevyrovnají těm o roky starším, naprosto nelogická provázanost s předchozími díly. Kdy se jako má tento příběh odehrávat? Celé se to tváří jako prequel prvního dílu, ale to by Briareos musel být ještě kyborg, že ano ... 45% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Myšlenka, přesah, hloubka se rovná čisté nule(Kdo čeká nějákou transcendentální filosofii tak určitě ruce pryč). Vizuál má (ve své snaze o hyperrealismus) pořád ještě nějáké ty mouchy, ale jako celek je to nerušivé a působivé. A čistě jako sci-fi akčňárna to je víceméně bezchybné. Tady je spravedlivé poznamenat, že tenhle Applessed ani žádné jiné než čistě akční ambice nikdy neměl. :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z počiatku to nevyzerá za niečo, čo by stálo za reč. Dej plný infantilných dialógov, slabých akčných scén a nezaujímavého príbehu. Lenže časom sa obstojná ( už nie tak pokroková, ako kedysi ) animácia začne využívať v emotívnejšej línii, akcia pritvrdí a zmohutnie a postavy začnú byť sympatickejšie, ako na začiatku. Berte to ako priemernú tuctovku, ktorá keby sa držala úvodného tempa, išlo by o katastrofu. Fanúšikovia takého subžánru digitálne animovaných filmov, si pravdepodobne jednu hviezdičku nadstavia. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (1)

  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje kratká scéna. (Geriel)

Reklama

Reklama