Reklama

Reklama

Herkules: Vzkříšení

  • USA Hercules Reborn
Trailer 2

Když byla Ariasovi unesena nevěsta Theodora, obrátil se na Herkula s žádostí o pomoc. Ten se však ještě nevzpamatoval z hrůzného činu, který spáchal před deseti lety a utápí svůj žal ve víně. A je on skutečně ta pravá osoba, která by mohla vrátit Ariasovi ženu snů? (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (50)

rukay odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako hodně lidí tady, jsem se i já překoukl a místo Hercules 2014 s Dwaynem "The Rock" Johnsonem si pustil tenhle naprosto strašný a nekoukatelný výplod. Samotného mne však překvapilo, že mi omyl došel až po 45 sekundách, což je u filmu tohoto ražení skoro věčnost. Dokoukal jsem to circa k 30 minutě - kdy se na scéně objeví blijící Herkules - avšak dál jsem neměl nervy. Tohle je fakt moc. Triky, herci, dialogy, souboje prostě všechno je tak neskutečně debilní!!! ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Je to tu, do filmu sa trepe po vzoru svojich najlepších kámošov Johna Cenu a Randyho Ortona ďalší wreslingový zápasník, John Hennigan. Aby toho roku nebolo tých Herkulov málo, aj Asylum sa rozhodol svojou troškou prispieť do mlyna. Na moje počudovanie to nebola zas až tak strašná katastrofa. aj keď je viac ako očividné, že sa nepodarilo získať nikoho, kto by ten meč už aspoň raz v ruke držal, ale producenti s povedali, veď sú to chlapi a na WC už každý z nich niečo držal, nejako už bude. A tak sa väčšina záberov zostrihala tak, aby bolo vidieť len paže a časti tela a samozrejme hektolitre počítačovej krvi. Uvedomujúc si svoje prednosti, John Hennigan často púšťa meč a skúša to, čo predvádza v ringu, čiže rôzne chvaty, kopy, premety a k tomu navyše chľasce, ciká a grcia. A to dokonca častejšie ako bojuje. Ale aspoň zdvíha film na niečo vyššiu úroveň, akú má väčšina produktov značky made in ASYLUM. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem narazil úplnou náhodou. Neměl jsem ani potuchy o tom, že byl letos natočen další Herkules. Mrknul jsem se schválně na profil tady abych věděl co že to je, koukám na místní hodnocení a říkám si : že by Asylum? No samozřejmě! Tuhle brakovou velkofabriku jak to tak vypadá nic nezastaví a tak si řekli proč by jsme si nemohli taky natočit vlastního Herkulese? tak ho tady máme a nutno uznat, že se jedná o kvalitní demenci. Scénárista filmu je patrně po lobotomii když tu Herkulese vykresluje jako krkajícího a zvracejícího ožralu kterej jenom tak mimochodem pronese hlášku která mě fakt uzemnila a sice když chlastá víno a někdo mu podá vodu a řekne mu zkus tohle! A Herkules se zeptá co to je? a odpověď zní voda! načež Herkules odpoví : Teď se nekoupu! Do toho všeho tu k němu máme hrdinu který se jmenuje Arias Dudunakis! (ne to jsem si teď nevymyslel to jméno tam fakt je!) takže pochopitelně je to ukrutná sračka, ale to bych se nesměl 90 minut tak pekelně chlámat. Zkrátka můj zvrácený vkus byl opět potěšen a i když na epos z Rockem to samozřejmě nemá, tak mě to bavilo víc než ta kokotina z Lutzem. Je to prostě trash a tak je to třeba brát.50% ()

cm hardy 

všechny recenze uživatele

MOŽNÝ SPOILER: Tak na začátek bych chtěl říct pouze to, že tak špatný počítačový ‘triky‘ jsem v takto novým filmu dlouho neviděl. Tvůrci filmu si bohužel řeckého hrdinu představovali jako ožralu a celý film musíme poslouchat krkání a zvracení Johna Morrisona cobi Hercula. Příběh byl zcela jednosměrný a primitivní, takže na nějaké velké zvraty nenarazíme. Nejhorší však byly ‘herecké‘ výkony ‘herců‘ (až na Morrisona, ten se alespoň trochu snažil) a chování jak jednotlivých, pro příběh důležitých postav, tak i komparzistů a hlavně stráží, které se neobtěžovali zabránit rozlíceným davům v útoku a jen tak bez hnutí se nechali převálcovat nějakými vesnickými povaleči. Korunku tomu ovšem nasadil moment, kdy je hlavní hrdina (ne, není to Hercules, jak to může podle názvu vypadat) probodnut mečem, a poté komicky svržen z osmi metrové stěny, poté se postaví a s probodnutým břichem běží přes půlku království za svou vyvolenou, aby se ještě stihl utkat se záporným hrdinou. Ale až na pár do očí bijících hereckých výkonů a chyb je to věru příjemná oddychovka. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

S podivem to bylo koukatelné a pro mě zábavné. Dokonce mi to přišlo více záživné než total bulshit s Dvajnem Žonsonem. Prostě je to tak blbé, až je to dobré. A měl jsem takový pocit, že si to na nic nehraje. Prostě to pojali po svym. Asylum jde do sebe. Zlepšili prostředí, kostými, scénář, herce/čky, prostě všechno. Snad už nebudou produkovat jen samé s ..... ?! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama