Reklama

Reklama

Michael (Louis Velle) vede spokojený život se svou ženou (Pascale Roberts) a dvěma dětmi. Žijí na předměstí Maule. Ovšem propagace jeho práce vyžaduje, aby si udělal řidičský průkaz a přestěhoval se do Paříže. Tam začne podvádět svou ženu s milenkou Nathalie (Sandra Julien). (Cucina_Rc)

Recenze (6)

bloom 

všechny recenze uživatele

Bankovní úředník Michel (Louis Velle) si užívá spokojeného života na venkově s manželkou a dvěma dětmi. Michelův odpor vůči automobilům a vytrvalá necohota pořídit si vlastní vůz jsou příčinou hašteření mezi ním a jeho švagrem. Díky dobrým výsledkům v bance je Michel povýšem a přeložen do Paříže. Po neúspěšné snaze dojíždět do nové práce jinými dopravními prodtředky je nucen se přihlásit do autoškoly, kde se seznámí se sličnou spolužačkou...Námět na komedii z autoškoly vypadal slibně, snímek bohužel dojel na obsazení hlavních rolí. Louis Velle a Pascale Roberts tvoří dokonalý manželský pár vystřižený jak z nějakého časopisu, díky jejich plochým výkonům však snímek i přes krátkou stopáž spíše odzíváte. Jakoby pánové Girault a Vilfrid byli bez výraznějšího protagonisty typu Funése či Gabina dočista ztraceni. V momentech, kdy se obejví jistoty jako Paul Préboist, Pierre Tornade či Daniel Prévost, se sice scéna trochu rozsvítí, celkově ale mají opravdu nedostatečně málo prostoru, aby výsledek zachránili. Je mi to líto, ale nemohu jinak. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

...nie extra výnimočná komédia ,ale pozerateľná..... taká bláznivá -  na francúzsky spôsob...sympatický herci,herečky....ok....áno ešte francúzske bez prímesí.... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky produkt 70. rokov, ma to obcas cosi do seba, ale nuda suverenne prevlada, Giraultova rezia nevyvazena a miestami az amaterska : 50 % ()

John80 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka Francúzskej produkcie o chlapovi, ktorý je nútený si spraviť vodičák, pomedzi to ho zvedie cudzia žena s ktorou podvedie svoju manželku, komédia moc príjemná 3* ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Komedie s hořkou příchutí, vždyť nevěru tímto způsobem legitimizovat nelze. Sladká Francie dojížděná z pařížského venkova, trable s autem, dobrosrdečný švagr, sexy milenka a kolegyně v práci, sladce nadabovaná ženuška (Hana Maciuchová v době Krkonošských pohádek). Louis Velle v některých úhlech podobný Richardu Burtonovi. Podobný film je můj oblíbený Norman Wisdom v jedné z mála vážných rolích, z bankovního prostředí a taky s nevěrou. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama