Reklama

Reklama

Zdravím, dámy!

(TV film)
  • USA Hello Ladies: The Movie
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdravím, dámy! je pokračováním stejnojmenného seriálu z produkce HBO, v němž se setkáváme se starými známými - podivínským web designérem Stuartem a jeho spolubydlící Jessicou, která stále ještě chodí se svým agentem a pořádně neví co chce. Bývalá Stuartova britská přítelkyně Trudy s manželem Mikem se chystají do Los Angeles. Právě s tím Mikem, který Stuartovi Trudy před lety přebral, a kvůli čemuž se Stuart v zoufalství přestěhoval do Ameriky. Stuart proto udělá cokoliv, aby na manželský pár zapůsobil a předvedl se v tom nejlepším světle. Dokonce si najme překrásnou ruskou modelku, která má hrát roli přítelkyně. Ta však na poslední chvíli odmítne a místo ní musí zaskočit Jessica. Kdo ví, co všechno se během jediné noci může stát. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

Olík 

všechny recenze uživatele

Jako neznalí stejnojmenné seriálové předlohy z produkce HBO jsem po prvním pohledu na hlavního hrdinu (nutno dodat, že obraz zkázy ještě dotvářel Nate Torrence) lehce propadl panice.....čekal jsem trapnost, humor založený na jednoduchosti a infantilnosti. Soudil jsem knihu podle obalu a nakonec jsem ani nebyl daleko od pravdy, ale ta všechna prostota měla svůj specifický přesah. Přesah, který neumím vysvětlit, ale něco mne takovým zvláštně zvráceným způsobem pohladilo. Pro mne rozhodně velmi milé překvapení....jdu se porozhlédnout po seriálu. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Po vzoru klasických britských sitcomů i Hello Ladies přichází se svým závěrečným "vánočním speciálem". Pokud se vám líbil původní seriál, není nad čím váhat, a navazuje se přesně tam, kde jsme Stuarta a jeho kamarády zanechali. Děj dostane rozuzlení, vy pár nových gagů, ale rozhodně nečekejte od přídomku "Movie" nic navíc, stále se jedná o televizní film. Nezlobil bych se, kdyby se HBO rozhodlo se svými zlatíčky loučit filmem pravidelněji. 75 % ()

Reklama

Killda 

všechny recenze uživatele

Nejdříve je samozřejmě nutné vidět seriál, protože tohle jako samostatný film nefunguje. Je to předvídatelná podívaná s klišoidně nastavenou strukturou, vtipu už se moc nedočkáte, ale pořád to na mě fungovalo. Prostě jsem celou sérii čekal, kdy se ze zmrdské postavy Stephena Merchanta konečně stane rozumná lidská bytost, a přesně tomuhle je věnován celý tento "film". Prostě i ti největší lůzři na světě jako já nebo Steven Merchant jednou mohou najít to pravé štěstí... Jako poslední dílek skládanky... super! ()

kacir 

všechny recenze uživatele

Seriál nepoznám, takže toto je pre mňa normálny nový film. No..normálny? Je to absolútne nereálne. O tohoto dlháňa by nezakopla ani jedna z dievčat, ktoré boli na lodi, nie ešte topmodelka (aj keď ani ona nebola bohviečo). Hlavná predstaviteľka sympatická, ale takisto by sa v reálnom živote ani neobtrela o chlapa, ktorý vypadá ako tento trtko. Je to pre mňa film, ktorý je plný nesympatických ksichtov, ale po nejakom čase si na to človek zvykne a celkom sa aj baví. Nicol potešila. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hello Ladies je tedy i ve svém závěrečném tažení stále velmi sympatickou podívanou, na níž je vidět tvůrčí láska k postavám a také k samotným fanouškům. Sázení na naprosto předvídatelnou romantickou linii ovšem filmu malinko podráží nohy. Kdyby scenáristé zkrátka více spoléhali na humor z předešlé série, mohl být celý závěr ještě daleko zábavnější. Roztáhnutí na osmdesáti minutovou stopáž se v malinko ospalém závěru také nakonec nejeví nejlepší nápad. Hodinka by byla pro tuto partičku tak akorát. I přesto mi ale bude Stuart a spol. docela chybět a jsem velice rád, že HBO dopřálo výtečnému Merchantovi aspoň poslední milé zamávání fanouškům. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama