Reklama

Reklama

Bar Crude Oasis

  • USA Crude Oasis, The

Obsahy(1)

Expresivní temný film o vývoji jedné ženy. Velmi mladá se vdala a žije uvězněna nicneděláním v bohatém domě uprostřed ropných nalezišť (obraz pracující ropné pumpy se sexuálním podtextem). Touží po dítěti, ale manžel s ní zřejmě ani nespí. Přizná se jí k nevěře a ona ho uvidí v baru s chlapem. Je frustrovaná, psychicky nemocná. Zdají se jí děsivé sny o muži, kterého opravdu potká, jako pumpaře u benzínky, kam jezdí tankovat, vždy jen za tři dolary, aby si měla s kým popovídat. Začne ho sledovat a postupně zjišťuje, že není tak děsivý, jak se zpočátku zdál. Miluje se s ním, otěhotní a vydává se na cestu někam. Usměvavá a svobodná. (Qasa)

(více)

Recenze (6)

movie 

všechny recenze uživatele

Osamělou žeńštinu začne ve snech pronásledovat záhadný pumpař?...Podivnost, kterou Alex Graves natočil za velmi malé peníze a díky které si otevřel dveře do televize, kde režíroval třeba Ally McBealovou... ()

ad 

všechny recenze uživatele

V podstatě dost nuda... Film si drží divákovo napětí tím, že celou dobu předstírá, že se něco stane.. a ono se vlastně nestane téměř nic... ()

Tominecek

všechny recenze uživatele

Americké nezávislé léto v České Televizi - ocenění ELSA 2002 v kategorii "Zahraniční pořad dramatický (hraný)", udělená Českou filmovou a televizní akademií. ()

pstp 

všechny recenze uživatele

Samota je nejhorší v noci. Studie lidské osamělosti. Jednoduchý příběh tří lidí je postaven na atmosféře amerického venkova, který je znám tím, že se tu prakticky nic neděje. ()

Reklama

Reklama